1.000.000 uriye Arge mi LF4 mü ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ScReAm™ tarafından 1 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ScReAm™

ScReAm™ User

Merhaba Arkadaşlar,
    aegis goli spearhead vengeance
    10 iris
    36 arge
    17 lf4 (hepsi 5 lvl )
    full lf3/bo2

Arkadaşlar 1.000.000 urim var sizce 4 arge daha alıp 40 argemi olmalıyım ,
    yoksa 950 tane kutu anahtarı alıp lf4 gününde açmalımıyım ?

2. kutu daha mantıklı olur sanırsam :)

3. ScReAm™

ScReAm™ User

Sizce kutuları normal gündemi yoksa lf4 gününde mi açmalıyım ?

4. çok kutu açan birisi değilim daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekle bence :)

5. ScReAm™

ScReAm™ User

Tamam teşekkür ederim :) Konu Güncel...

6. şöyle söyleyebilirim her şey öncelikle şans normal günde 2-5 te 20 küsür anahtarda 2 lf4 bulmuştum birçok lf4 gününde 100 anahtarla boş geçtiğimde oldu ama bir haritada bulduysan orda daha toplamamak mantıklı geliyor

7. ScReAm™

ScReAm™ User

Teşekkürler :) Ben arge almayı düşünüyordum uzaylı avcısını tamamlamak için çünkü o kadar kutu açıyorum cephane,cephane,cephane...
    Konu Güncel

8. ArGe yeterli bence kutu açmalısın.

Sana tavsiyem Spaceball zamanı LF4 yada Apis - Zeus gününde 4-4'de kutu açman.
    Bulman biraz uzun sürer ama asla kötü bir ödül gelmez en kötü destek gelir (SHD-B02 - DMG-B02 felan)

Ya da CLO4K CPU varsa PvP ya da 5x (Korsan) sektörlerine bak. Ama illa kutu aç.

Saygılar ...

LOONIE TUNES

9. ScReAm™

ScReAm™ User

Teşekkürler :) Konu güncel..

10. tabutçu99

tabutçu99 User

BENCE KUTU AL :)

tabutçu3457 bunu beğendi.
  11. ScReAm™

ScReAm™ User

Teşekkürler :) Kutu alıcam gibi bir kaç kişinin daha görüşlerini bekliyorum.. Konu güncel

tabutçu3457 bunu beğendi.
  12. bence lf4 gününü bekle kutu aç

13. normal günde 20 kutuyla iyi birşey çıkmadı ama dün zeus gününde 2-3 te illk aldıgım kutuda lf4 çıktı sarı kutulardan daha çok elit malzeme çıkıyor diye biliyorum

14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kutu açmanızı tavsiye ederim zaten kutunun içinden günlük dosya çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

15. Sana kendimden örnek vereyim 37 argeydim LF4 gününde 1000 kutu aldım hepsinide açtım. 10 tane LF4 çıktı argemde 39 oldu 40. argeme de 500 tane günlük dosyası kaldı :) sayısıs LF3 ve Bo2 kalkan 6 tane kamuflaj 3-4 gün oyunda tüm desteklerim vardı benden daha çok LF4 bulanlar var ama ben yinede sonuçtan memnunum :)

16. ScReAm™

ScReAm™ User

Peki hangi haritada açmalıyım? Daha önceleri hep 4-2 de açıyordum :)

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kutu almalısınız.Pvp haritalarında açmanızı öneririm.Herhangibir fark yok ancak pvp lerde açmalısınız benim şansım orada yaver gidiyor :)

İyi forumlar

18. ScReAm™

ScReAm™ User

Herkese teşekkür ederim :)

19. Heterodox

Heterodox User

benim anlamadığım millet o kadar kutuyu nerden buluyor 300-400 tane kutu açanlar cevaplarsa sevinirim ben haritada en fazla 3-4 tane görüyorum çünkü

20. Haritalarda geziyorlar.

Bu arada sen o kutuyu açtığın takdirde bir süre sonra haritanın başka bir köşesinde bir tane çıkıyor aynı şey NPC'ler için de geçerli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.