1.003.664 uridium ile ne yapmalıyım en verimli şekilde

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 6 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar gemim tüm özellikleriyle belirteceğim konuda yazmış olduğum 1.003.664 milyon uri ile neler yapmam gerektiğini indirim paketide çekicem öyle hesaba katarsanız sevinirim lütfen

17.seviye Gemi goli cerrah , ageis elite , citadel , spearhead elite tasarımları bulunmakta .

30 argeyim, 4 adet lf-4 (2.si 3.seviye) gerisi full elite ekipman herşey var.

8 irisim 6 adet havoc 3 adet hercules tasarımları var. apis diroidi için indirimsiz 132.000 uri istiyor zeus için indirimsiz 545.000 u istiyor.

bunun dışında petim 12.seviye kamikaze 3.seviye hammadde toplayıcı avantaj toplayıcı 3.seviye ve 5 adet 3.seviye radar protokolü bulunmakta petimde.

Uçuş düzenlerim kalp,güve, halka uçuş düzenlerine sahibim burgu almayıda düşünebilirim

sizce nasıl değerlendirip nasıl harcamalaıyım bu uridium miktarını ? teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.

Sadece zeta kapısı yapmışlığım var bunun dışında lf 4 veren hercules diroid tasarımı veren kapıları henüz hiç yapmadım

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Çift kazanç günlerinde havoc ve hercüllerini fulleyebilirsin gelen anahtarlarla LF-4 gününde kutu açabilirsin ayrıca geliştirme indirimi çıktığı zamanda irislerini geliştirmeye başlayabilirsin.

Bunun yanı sıra artık apis diroitini de alabilirsin ama bu kısmı sana kalmış bir durum istersen parçaları toplayıp uridium vermeden de sahip olabilirsin.

Zeus diroiti için ise biraz daha beklemelisin sakın 545.000 uridium verme çünkü fazla miktarda uridium vermenin bi amacı yok kutu açmaya devam et zeus günlerinde.

Daha sonrasında LF-4 ve Kalkanlarıda geliştirmeye başlayabilirsin.

3. teşekkür ederim modum.yalnız zetadan felan topladığım anahtarları ilk öncelikle zeus günlerinde mi açmamı önerirsiniz yoksa lf 4 günlerinde mi açmamı önerirsiniz bende 545.000 u vermeyi düşünmüyorum kesinlikle şöyle 130.000 u lara inene kadar zeus diroidi fiyatı.

birde goliath pusat tasarımın diminsher tasarımını felan almak istiyorum bunlar için özellikle pusat için uri harcamama değer mi ?

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Zeus gününde açarsan daha iyi olur hem yine LF-4 kazanma şansın olur.

Kasılmak ve savaşmak için tabi ki de diminisher daha iyi pusat gemisi daha çok avcı bi gemi vur kaç yapılabiliniyor :) .

İyi forumlar.

5. peki pusatı veya diminsher ı uridium ile alayım mı ? harcıyayımmı birde burgu düzeninide alıyımmı

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

diminisher ganimetten cikiyor uri ile almayin yada acik arttirmada var.

7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Krediniz var ise günlük ihaleyi takip ediniz.

Şahsen ihalede bulunan bir gemiye uridium harcamak mantıklı olmaz.

Burgu düzeni vuruşunuzu arttırır avantajlı ve tercih edilen bir uçuş düzenidir, alabilirsiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. peki pusat için ne diyorsunuz uri harcamaya değer mi ?

9. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Tartarus şu an Pusat'a göre daha avantajlı bence.

Hızlı bir gemi istiyorsanız Tartarus tercih etmelisiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Bence de Ekim reis cok hakli tortu geldi pusatin isi bitti :)

EKİM bunu beğendi.
  11. ekim moderatörüm sizin önereceğiniz birşeyler var mı 1 milyon uriyle yapabileceklerim hakkında veya kırmızı moderatörümün fikirlerine eklemek istediğiniz birşeyler ?

12. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Kırmızı modumuz öncelikleri sıralamış zaten.

Lf-4 sayınızı arttırmalısınız.

İris geliştirmeniz yoksa onları tamamlayınız.

Ar-genizi 36'ya çıkarabilirsiniz.

Ama bunları mantığınıza göre sırasıyla yapınız. Bir elde harcamayın uridiumu.

İyi forumlar.

13. 36 argeyi nasıl dağıtabilirim ? yanıltma manevrasına vermenin bi anlamı var mı sizce

14. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    Yanıltma Manevrası : 2/2
    Yanıltma Manevrası 2 : 3/3

Şeklinde dağılım yapabilirsiniz.

Ve evet yanıltma manevrasına arge puanı eklemelisiniz.

İyi forumlar.

15. Kardeşim senin yerinde olsam günlük dosyasına indirim gelene kadar normal bi şekilde kutu topla .İndirim geldiği zaman argeni 33-34 argeye tamamlayıp sadece kutu argesi yap .Hergün kutu topla çabuk fullenirsin kutudan başka bişi yapma ..

16. Once.Vatan

Once.Vatan User

bu uriyi nasıl kasıyorsun birader bi taktik versene

17. Biraz emek birazda uri çekmiştim

18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızdan yardım almak istediğinizde,"Yeni Başlıyanlar Bölümüne"konu açabilirsiniz.

Gemi özelliklerinizi ve seviyenizi yazdığınızda,size yardım etmemiz daha kolay olacaktır.

Ekim ve Kırmızı Modlarımızın verdiği taktikler çok güzel,bu yolda ilerlerseniz,hadeflerinize en kısa zamanda kavuşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ ve EKİM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.