1.271.000 uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 1 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar bende şimdi 1m 136 k urim var gamma 80 parca beta ise 44 parca bu kapıları actıktan sonra başlıktaki gibi 1m 270 kusur uridium olucak ben bu uri ile ne yapmalıyım sizce aklımda bu uri miktarının ustune 129k uri kasarak indirim paketi ile 100.000 tane Soğuk Dalga Roketi (R-IC3) almayı düşünüyorum. yada bu yeni gelecek olan tasarımlardan.
    Ekipmanım zaten bul ;
    50 arge
    49 lf4 46 tanesi 16 seviye
    10 havoc hercules demon
    ucuş düzenlerinin hepsi var(çift ok-kubbe oluşumu-bariyer ve kredili olanlar hariç)
    17 tane kalkan 16 seviye 20'e tamamlıyorum
    pette silah yerleri modül yerleri ve protokol yerleri açık
    9 kurtarma
    12 radar-lazer-uzaylı-kargo protokolu var
    modüllerden sadece hammande bulucu yok
    teknolojinin 3 yeride açık şu anda.
    5 hangar var goli-ageis-citadel-sperhead-vega(pusat)
    goli tasarımı olarak cerrahım var bir tek saturn yok oda 2 kronos yaptım daha vermedi daha da yapmayı düşünmüyorum.
    elit durumuda iyi 1m700k kusur x4 var - 5k ise rsb :)
    arkadaşlar bana kapı yap demeyin çünkü kapı yapamıyorum canım acayip şekilde sıkılıyor. cubi dönüyorum. yada görevleri yapıyorum tp yada şeref cekip (kapıyı anca kapıları biriktirip hepsini 2 defa actıgımda yada gg oldugunda yapıyorum.) rutbe diceksiniz yada sıralama kas diceksiniz ama bence onların bir önemi yok kimi arkadaş rutbeyi saygınlık olarak duşunuyor ama atıyorum siz albaysınız sizi gelipte binbaşı ya da acemi binbaşı kestiğinde o rutbenin bir anlamı olmuyor arkadaşlar. bundan dolayı rutbeyi pek fazla onemsemiyorum şu anda benim rutbem acemi binbaşı. önerebileceğiniz birşey varmı? ne yapabilirim.

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Buz tasarımları sadece görsellik verdiği için alıp almamak sana kalmış.Full bir gemin var ve kapı yapmak istemiyorsun.O zaman benim önerim urinin yarısına ice roket diğer yarısının bir kısmına teknoloji al birazını çift destek için ayırabilirsin.Kalanı da rsb ye verirsin..

3. 80,000 tane bur roketi gerisiyle rsb alayım o zaman :d

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

klan savaşı ve istasyon kesimi yapcan tabiki.

5. herhangi bir klana dahil değilim ama istasyon kesince ne veriyor bize ?

6. buz roketi ben göremedim dükkanda acaba 11 aralıkta mı gelecek.

7. henuz gelmedi bende onu bekliyorum. büyük bir ihtimalle :D konu kilitlene bilir.cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

8. Merhaba ,

Konuya istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.