1.350.000 uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pr00FSTr1kE tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaslar ALLAH in izniyle bir dahaki pazara cekicem uridiumu gemim goliath hezarfen 25 lf3 bo2 ler full hizlar full elite 7900 bo2 lerden bagzlari 5 lewel lf3 lerden birazi 2 lewel pet var bir tane oto yagma modulu 1. Sevye var petim 3 sevye ekstralarm ful gibi 2 iris 6 flax bana almam yada yapmam gerekenleri 1- 2- die sirlarmsnz ona uyarak harcym mesela 1 lf 3leri tamamla 2 arge yap gibi ha bu arada su anki argem 2 yardmlar icn simdiden tesekkrler. :) Niye cevap gelmiyor adam konusunu acali 2 dk oldu bissuru mesaj gelms hakszmym?

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2015
  2. -liyorum3-

-liyorum3- User

1. indirim ve vip paketi al (daha kârlı çıkarsın)aşagıdaki hesaplamalar bu paketler dahilinde hesaplanmıştır.
    2. lf3 leri fulle(42k uri)
    3. 2 tane ek hangar al(63k uri)
    4. 24 arge yap(indirimle yaklaşık 550k uri)
    5. irisleri fulle ( serverını bilmiyorum ihaleden al ihale pahalıysa uriyle alabilirsin. yaklaşık 350k gider)
    6. petini 8 lvl yapıp 10 tane 3 lvl radar al ve petin protokol slotlarını aç(100k slot maliyeti+175k protokoller)
    bunlardan sonra 100k gibi bi uri kalır onlada pete 3 lvl modül alabilirsin. irisi ihaleden alırsan 350 k uri kalıcak onlada droit düzenleri alabilirsin(tavsiye elmas-kalp-güve). 175k urin kalır. onlada yeni cıkan droit tasarımlarından istediğini al. tavsiyem böyledir.

Pr00FSTr1kE bunu beğendi.
  3. Baska oneri ? Liyorum3 cok saol kardesm de droit tasarmi derken neyden bahsediodn havoc ve herculesmi onlar 175 deilki birde droit ucus duzeni hakknda bilgi verrmsn bisuuru var bazlari hareket edio 150 k credistlk bile var cok karsk anlamadm yardm edermsn Pardon 3 boyutlu droit ucus duzenlernden alsammi iimi onlar ? Birde 495000000 credilik var ama elite yaziyor birde 300000 credilik var elite yaziyor anlamadm.nokta credi ile alnan larn elite olmamasi lazm? Birde kampanyalar ve tarihlerni solermsnz 2015 deki biutn kampanyalat ve tarhleri ? Ona gore davranym?

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2015
  4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Biraz bekleyip hercüles kampanyası çıktığında alırsan uridiumun yanında hem hercüles hem de gg enerjisi kazanmış olursun...

Pr00FSTr1kE bunu beğendi.
  5. Her turlu onerye acgm baska oneri vercek? ......Baska oneri ? Liyorum3 cok saol kardesm de droit tasarmi derken neyden bahsediodn havoc ve herculesmi onlar 175 deilki birde droit ucus duzeni hakknda bilgi verrmsn bisuuru var bazlari hareket edio 150 k credistlk bile var cok karsk anlamadm yardm edermsn Pardon 3 boyutlu droit ucus duzenlernden alsammi iimi onlar ? Birde 495000000 credilik var ama elite yaziyor birde 300000 credilik var elite yaziyor anlamadm.nokta credi ile alnan larn elite olmamasi lazm? Birde kampanyalar ve tarihlerni solermsnz 2015 deki biutn kampanyalat ve tarhleri ? Ona gore davranym? ? SORRYAGA kardesm hercules kampanyasi bitmedimi?

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

15.000 Uridium alışverişinizde 150 Ekstra Enerji hediye!

30.000 Uridium alışverişinizde 300 Ekstra Enerji hediye!

75.000 Uridium alışverişinizde 750 Ekstra Enerji hediye!

150.000 Uridium alışverişinizde 750 Ekstra Enerji + Hercules Diroit Dizaynı hediye!

330.000 Uridium alışverişinizde 750 Ekstra Enerji + Hercules Diroit Dizaynı + Yarasa Uçuş Düzeni + 3 Aylık Premium Hediye!

Bahsettiğimpany kama bu.Kampanya bitti ama yaklaşık bir ay belki bir buçuk ay arayla tekrar çıkıyor.O zaman alırsan 150k ve 330k uridiumda hercüles tasarımı da alırsın.Hercüles tek başına da koyulduğu droide kalkan bonusu veriyor.Uçuş düzenine gelirsek eskilerden başlangıç olarak önerebileceğim kalp ve elmas yeni düzenlerden ise burgu.Kredili uçuş düzenlerinden işine yarayabilecek en üstteki 1 milyonluk 2 düzen olabilir.Ama uridiumlu olanları alacağın için kredilikler gereksiz olur....

7. senberk99

senberk99 User

O kampanya 2-3 ayda bir geliyor.2 hafta once falan cikti yada 1 ay once ondan onceki mart ayinfda gelmisti.

8. o kampanya bu 19.07.2015 deki x3de vardı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.