1-5 haritası hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve basilliks tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. basilliks

basilliks User

kıymetli vaktinizi boşa harcamamak için 50 kere daha denedim bu konuyu öyle açıyorum.1-5 haritasında mini harita yok. diğer onlarcasında ,pvp lerde, yabancı şirket haritalarının x1 lerine kadar ise sorunsuz şekilde var.1-5 te mini harita yok mu yani yasak mı ? düzenleme : saldırıya uğramadan önce çalışan mini harita ateş edilmeye başlanınca tıklanmaz hale geliyor bu normal bir şey mi.

Son düzenlenen: 28 Aralık 2014
  2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

var o senin internetinden olabilir ya da kapatmışsındır

3. basilliks

basilliks User

bir daha gidip bakayım kapalı olsa diğer haritalarda da çıkmaması lazım sağol yine de

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,
    • Çerezlerinizi temizleyiniz.
    • Flash player ve tarayıcınızın güncellemelerini kontrol ediniz.
    Keyifli Forumlar

5. basilliks

basilliks User

sağol. oldu ..ilk defa 1-5 te mini harita gördüm tıkladım çalışıyor. google chrome kullanıyorsunuz flash güncellemeleri otomatik yapılıyor bir şey yüklemenize gerek yok yazdı adobe sitesinde. ama diğer dediklerinizi yaptım oldu teşekkürler

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitleyebiliriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.