1.5 m uridium kappamı epsilonmu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 5 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZupawN

ZupawN User

Hadestir o, epsilon olsa duramazsın ;)

Bugün test serverında 1 milyon gg ve 2.5 milyon uridium ile kapı denemeleri yaptım. Minimum; Epsilon 1360, Zeta 1460, Kappa 1680 gg ile açıldı. Bu benim yakaladığım değerler. Tabii daha erken açılma ihtimalleri de var. Farklı bir öneri sunayım ve konudan uzaklaşayım. Tek seferde 2 Epsilon ve 2 Kappa açabilirsiniz. (Mümkünse takvime bakıp Hades etkinliği denk geliyorsa Hades'i de açmanızı öneririm) Nano gövdenin full olmasından dolayı kapıların daha az gg ile açıldığını düşünüyorum. Uridiumdan tasarruf eder, Kappa'nın daha cazip ödüllerinden <Elit cephane, Tp, Şp> faydalanabilirsiniz. İyi forumlar...

2. تأثير

تأثير User

Anahtar al helix gunu ac kardesim kapilarla o is olmaz. 1000 anahtarsa yaklasik 15 2 lf4 cikabilir. Kesinlikle o uriyi gidip kapilara basma sakinn

3. hala kutu anahtar diyorlar yahu sinirlenmemek elde değil konu çözüme ulaştı epsilon yapacağım çoğunluğun dediği üzerine konu kitlenebilir cevap veren herkese teşekkürler

4. ne demek her zman 2 de hades aç admin yardım eder ;)

5. hadese kim yardım ediyorki ben hala çözemedim hades olayını ben global avrupa 1 de oynuyorum türk serverinde değil yardım ediyorlarmı ?

6. :D ha salla o zman ben tr desin sandım :D

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu hakkında karar verdiğinize sevindim.Alacağınız Ekipmanlar şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.