1.5 Milyon Uridium

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *VRU*-MAFYASI-[S_A] tarafından 1 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar,

Gemi özellikleri = full havoc hervules 10 iris 10 prometheus 10 gelişmiş lf4(hiperplazmolit,magma vs) 2 kararsız lf4 gerisi normal lf4

droit düzenleri= burgu halka kalp elmas wheel(hatırlayamadım türkcesini hız veren)

arge= 21 arge kalın sıkmaya göre ayarlanmıs durumda

Bu haftasonu üniversitenin ilk yılını kazasız belasız bitirmenin şerefine uri çekeceğim 1.5 milyon uri kadar sizce bununla ne yapsam en karıma olur? Öncelikli amacım prometheusları tamamlamak olacak sizce anahtarı indirim+vip ile mi almalıyım yoksa şeref veren droit düzenini alıp zeta mı dönmeliyim pazar günleri sürekli? Lütfen yorumlarınız benim için çok değerli sayın modlarım ve oyuncular görüşlerinizi bekliyorum.

Farklı bir konu açıp kalabalık yapmamak adına yakında bir ban dalgası geleceği söylenmişti bu konuda bir gelişme var mı sayın modlarım er geç hile yapanların banlanacagına inandığından hala oyuna devam eden ve gerçek parayla oyunu elinden geldiğince desteklemeye çalışan benim gibi kişiler ne zaman bu konuda tatmin edilecek? Elinizden geleni yaptığınızı biliyorum sayın modlarım lütfen beni yanlış anlamayın.

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hedefiniz Prometheus Lazerleri elde etmek olduğu için tavsiyem Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü'nde seri bir şekilde Zeta Kapısı'nı tamamlamanız yönünde olacaktır. Gelecek yeşil ganimet anahtarlarını kullanmanız ve diğer ödülleriyle Zeta Kapısı sizin için oldukça karlı olacaktır. Ayrıca günlük dosyalarıyla da argenizi geliştirebilirsiniz.

Ban dalgasıyla ilgili net bir tarih vermem ne yazık ki mümkün değildir ancak sizler gibi bizler de bunun gelmesini dört gözle beklemekteyiz. Eninde sonunda bu oyuncular gereken cezayı alacaktır.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  3. Agır_TR

Agır_TR User

alsa nolur gene acar devam sonu gelmez bence

4. eac

eac User

Modum zetanın prometheus lazerlerine katkısı nedir ?

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Promethus lazerinin birleşmesi için 75 yeşil ganimet anahtarı istenmektedir. Zeta kapısını yaparak bunu karlı bir şekilde elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  6. eac

eac User

Teşekkür ederim iyi forumlar.

7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederim. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi oyunlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  8. Vip indirim ile zeta daha avantajlı olur. Ortalama zeta 110.000 uridiuma açılıyor verdiği ödüller toplamamı ise (kutu, arge ve kapı ödülü) 120.000 civarına geliyor. Her açıdan karlı bir kapı. Rinusk kasmak için de impulse kovalamanız daha iyi olur. Cephaneden tasarruf etmek için 10-15 prometheusdan sonra diğer lazerleri çıkarabilirsiniz ama x1 ile kasılacaksanız gerek yok tabii.

9. IParamoreI

IParamoreI User

12 tane promethus lazerim var sadece lazerli koyarak X2 ile kasılanabilir mi? Lazerleri sadece droitlere mi koymucaz yoksa gemiye mi?

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Tavsiyem geminizi lazerle donatmanızdır. Sadece 12 adet prometheus lazerlerini koyarsanız az vurursunuz. Prometheusları diroitlere koymanızı öneririm daha fazla vurma ihtimaliniz olucaktır.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
  11. Cephane harcamak istemiyorsanız fazladan 12 tane koyup x2, x3 ile kasılabilirsiniz. Şöyle ki 12 Prometeus BL yaratıklarına vuruşunuzun %70'ini karşılıyor zaten. Yani 36 lazer takılı iken 100.000 hasar veriyorsanız bu hasarın 70.000'i 12 prometheustan geliyor. 100.000 vururken 36 lazer harcıyorsunuz ama 70.000 vururken 12 lazer harcayacaksınız. Elitten 3 kat kar edeceksiniz ve vuruşunuz %30 düşecek bence makul bir anlaşma. Ama dediğim gibi elitiniz bolsa istediğiniz gibi yapın.

Bunu yapacaksanız da droitlere koyun ve geri kalanına kalkan koyun hem vuruşunuz olur hem de kalkanınız olur. Konfiye biraz da hız koyup İmpulse kovalayabilirsiniz.

12. Cevaplar için teşekkür ederim zeta dönmeye karar verdim görüşleriniz için teşekkür ederim diğer soru soran arkadaş da cevabını aldıysa konu kilitleyebilirsiniz modlarım.

13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.