Destek 1.5 TL Güclendirici

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***HOváRDá***[KİN] tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu güclendiriciler grup için gecerli derken neyi kastediyor sadece grupdaykenmı etkin oluyor yoksa girdigin gruptakı arkadaşlarınadamı aynı bonusu veriyor farkı ne 1 tl için gelen güclendiriciden anlamadım birisi acıklıyabilirmi

• DMG-B02 Hasar Desteği (+% 10 Hasar, 10 Saat Süreli, Grup için geçerli)
    • SHD-B02 Kalkan Desteği (+% 25 Kalkan, 10 Saat Süreli, Grup için geçerli)
    • Hp-B02 Darbe Puanı Desteği (+% 10 Darbe Puanı, 10 Saat Süreli, Grup için geçerli)

2. ben 5 adet aldım gelmedi

3. yasin5634

yasin5634 User

grup içerisindeyken sana %10 veren booster gruptaki arkadaşlarına %5 verir ve sana yine %25 veren booster arkadaşına %10 verir sana verilen sayı aynı grup arkadaşına biraz daha azını verir . saati bitene kadarda devam eder değer değişmez

4. peki tamamda bu zaten 1 tl satılmıyormuydu ondada aynı etkı var

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşın dediği gibi sana %10 diğer arkadaşlarına da %5 etkisi oluyor.Önceden 1 tl kampanyasındaki güçlendiriciler de bunun aynısıydı.Şİmdi 1 tl yerine 1.5 tl yapmışlar....

6. dikduran1

dikduran1 User

1 tl olan kampanyada "grup içi" şartı yoktu.. bu kampanyada sadece grupta geçerli sanırım...
    ayrı konu açmaya gerek kalmadan burda sorayım...
    10 saatlik süre gruptan çıkınca deaktif oluyor değil mi??

7. bu etkinlik bittimi şimdi

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nasil yani dagitilmis guclendirici degistimi simdi bildik yakinlardakilere senden % 5 veren aciklama yanlis cevirildi sanirim.

9. yok arkadaşlar gruptayım ben gelmedi supporta yazdım gelır cevap aksam bılgılendırırım sizide

10. Kesinlikle 1tl için gelen güçlendiricilerle aynı sadece parasını arttırdık diyorlar.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dükkandaki güçlendiriciyle aynı etkisi mevcuttur.Herhangibir farkı mevcut değil.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.