1.500.000 URİDYUM vs X4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *Mrs tarafından 24 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Mrs

*Mrs User

Selamın aleyküm arkadaşlar oyunu bayadır oynuyorum ama tabi benden daha tecrübeli Admin vs oyuncu arkadaşlarım vardır aramızda ben savaşı seven birisiyim 50 bin x4um oldumu hemen haritalara çıkar adam keserim o yüzden fazla x4 kasamıyorum sizden tavsiye almak istiyorum gemim full ondan yana bi sorun yok petindeki vuruş protokollerinden tutunda geliştirmesine kadar eksiksiz 43 arge gemim var. Ben seri bir şekilde nasıl x4 ve insta kasarım hangi kapıdan yaparım bu işi A B G den mi bana bi yardımcı olurmusunuz olan arkadaşlardan şimdiden teşekkürlerimi borç bilirm.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

surekli abg donmek hem daha karli hem kapi basarkende gunluk insta v.b getirisi oluyor.normal indirimle kar beklenmesede genel anlamda surekli donunce geri donusu karli oluyor.

3. İlk kasıyosun 400 bin uri sonra gg ye indirim gelince çekiyosun indirim paketini ve vip oldu sana %45 veya %50 indirim.%45 indirim 1 gg yi 55 uri yapar 1 abg 3000 gg ye açılıyor. 3000x55 165 bin uri abg zaten yaratıklarla beraber 159 bin uri veriyor üstüne 20-30 bin uri koyup tekrar abg derken bir bakmışsın 2-3 milyon x4 ün var :)

4. o kadar gemi yapıpda nerede x4 insta kasacağını bilmemek ilginç Alpha Beta Gamma dön ben 80k uri ile 2 gamma 3 beta 5 alpha yapmıştım hatta en son 60k uri arttı ama sıkıldığım için ara vermiştim onun yerıne rsb ema felan almıştım indirim + indirim paketiyle 70 tane felan insta olmuştu

NasihaT bunu beğendi.
  5. NasihaT

NasihaT User

ahaha alemsin ya :D :D

6. hesap satın almışsın gibi geldi, bu da benim düşüncem
    abg den x4 kasarsın normal günlerde ama 2x olduğu zaman zeta kappa veya hades yaparsan dehşet kasarsın ve rütbede kasmış olursun

7. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Alfa beta gama dönerek iyi bir şekilde insta ve x4 kasabilirsiniz bence

İyi forumlar

8. +1 1.5 m uri zaten bitmez %30 indirim + %15-30 arası kapı indirimi varken sıkılmadan abg dönerse çok fazla x4 kasar

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Oyuncuların bilgisine başvurduğunuz konuları lütfen Yeni Başlayanlar bölümüne açınız.

Konunuz, uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

10. *Mrs

*Mrs User

Sepromum ve çift hasar desteğim oldugu sürece sıkıllmıyorum kardeşim ama ben hep zeta ve kappa yapıp havoc herkül fulledigim için o kadar x4 kasamadım şimdi seprom biriktiriyorum 3-4 milyon olunca başlıcam kapılara inşallah

11. *Mrs

*Mrs User

yukarda ne diyorum savaşı ok sevdigim için x4 kasamıyorum 50 k x4um oldugu zaman kendimi haritalara atıyorum şimdi o kadar gemi yapmıssın yok satın almıstırsın hele işlere bak laflara bak gemi geçen sene agustos ayında açtım ve bitane goli paketi aldım 33 tlye yavaş yavaş arkadaş edindim irislerimi fulledim tr5 eic İst klanına katıldım sonra benimm zamanımda kuiper kapısı geldi ve o kapıyı açmak için gg etkinligi çıkardılar bi kutudan 70-80 gg çıkıyodu onları toplayarak 30 bin gg yaprım ve zetaları fulledim sonra cerrah geldi kurban bayramından sonraki satısta 180 lira verip cerrah satın aldım yanında 1milyon uri geldi onunlada arge - anahtar-uçuş düzenlerini aldım çıkan anahtarlaralada universiteye gitmeyip 35 lf4 yaptım aralık ayında pc sattım mayısa kadar oyun oynamadım gemim boşta durdu daha sonra bu çift kapı muhabbetı geldi mayısta abimin bilgisayarını aldım urş çekip kappalara asıldım herkülleri fulledim bir yandanda lf4ler 50ye vurdu petinkileride tamamladım daha sonra özel meselerimiz oldu araya ramazan girdi staj girdi bişey yapamadım 2 haftada cubi+boss talon+kutu topladım 2 milyon kasıtm lf4leri seviye atlattırdım şimidide 1.5 milyon uridyum çektim x4 kasıp savaşlara asılacam yani yok gemi satın almıssı gibi muhabbetler yapma bana gemimi açtııgm gunden bu gune kadar ne oldugunu anlatırım sana böyle yerlerdede boş muhabbet yapma bana

12. kendi görüşüm bu çünkü yüzlerce hesap gördüm satılan alınan artık bu oyun için yasal olmasada bizim için gayet doğal konular
    nasıl kasacağını bilmemen beni yanıltmış olmalı
    hades dön rütbe+x4 .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2016
  13. *Mrs

*Mrs User

eyvallah saolasınn

14. Kıta40

Kıta40 User

cuma gumu gg de indiri. ciktiginda pazar gunune kadar suruyor. bi indirim paketicek habire alfa beta gama dön. cok az uri zararin olursa olur pazar gunune kadar istiklarli bi sekilde abg donersen 2 milyon x4 bile yaparsin. 2 milyonda abarti demeyin ben sadece pet atarak 1.800.000 yaptim 3 gunde tek farki cifte kat oldugundan gama 120?000 veroyordu

15. *Mrs

*Mrs User

saol kardeşim konu kilitlenebilir

16. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu, istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.