1.5mil uri :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 1.5mil uri alcamda ben şimdi neler alım geminin özeliikleri

33lf3
    20 den fazla bo2
    hız lar tam
    15lvl
    pet var bütün özellikleride var
    11arge
    8 iris
    hiç bi kapı yapmadım (uğraşmadım)
    2 hangar goli leo
    skylap 8 9 seviye temel ve depo 13 lvl
    geliştirmeler 1 lwl 2 tane iris 2 lvl

yani bunlar arkadaşlar neler alıyım ?

NOT:%25 indirim de alcam

2. Sen o uriyi bana ver ne yapacağını sonra konuşuruz :D en azından katkın olur... Ne yapacan o kadar uri ile o_Oo_O

3. Mutlaka indirim paket ve vip bulunsun Bütün uridium la zeta kapısı aç Anladığım kadarıyla havoc yok Uridium bitene kadar zeta yap o kadar uridium la x3 x3 sab mermilerin 100 binleri geçecektir Ayrıca zeta yaparsan her zeta kapısı 50 günlük dosya veriyor Argede yapmış olursun Bide kapıdan gelen 25 anahtarı biriktir zeus günü aç hem lf-4 hem apis hem zeus u yaparsın

4. paket al 500k kutu aç apis zeus yap 25 anhatar 4 apis 2 zeus çıkktı zeus gunu :D

5. teşekürler arkadşlar daha başka önerebilceğniz bişiler varmı?

6. ageis al sakın kapıya uri verme arge yap 24 derim eger apis zeus yapmaycaksan

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Apis şart apis ve zeusa yönelmelisiniz.Tabi argeniz 24 ise.

İyi forumlar

8. modum 11 arge

9. arge 24 yap ais zeus yyap ;) apisdeki 10k kalkan sayesinde duşman kestigim hatirlarım

10. DELI•VAR

DELI•VAR User

Argeni 24 yapıp uçuş düzeni alabilirsin 2 3 tane diğerleriylede kutuya yönelmelisin ve direk palaya geçmen lazım çok vakit kaybetmişsin zetaya gir bütün kapılara gir şeref puanı uri gelsin

11. yılmaz ne aegis sevgin varmış ;) kardeş argeyi 24 le bence ilk sonrasını sonra konuşalım bi seferde okadar taktik vermek yanlış olur kaç uri kalacak veya kalacak mı onuda bilmiyorum şimdi 24 le konuşalım :)

12. ByArcher

ByArcher User

Kardeşim ilk önce 24 Ar-Ge ol ama dosyalarını kapılardan çıkar özellikle zetaya yönel zaten öle bi gemi için zeta cok zor deyil sonra ucus duzenı al kalp ve guve oneririm sonrada kalan ile geminin ne ihtiyacı varsa ona yap senın gemini senden baska kimse iyi bilemez bunu unutma :)

13. edinak1979

edinak1979 User

argeyi 24 yap sonra aegis al hiç beklemeden

14. uçuş sistemi:150
    24 arge:471
    5k kapı:375
    300 anahtar:390
    toplam 1386 geriye kalan 120k uri

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.