1-6 da takılıyorum karşıdan 3 gemi geliyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 13 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.6 da müslüm baba eşliğinde takılıyorum kenardaki canı azalıp kaçmış sabit duran tallinleri filan kesiyorum kutu topluyorum aşağıdan beri 3 tane kırmızı cisim geliyor bir baktım düşman gemileri. HAYDAAA MEVZU VAR dedim içimden. Neyse bunlar geldi selamun aleyküm aleyküm selam derkene. Hayırdır birader bir işiniz mi var dedim.Liderleri galiba var napacan dedi . Ben sinirlendim adam gelmiş benim memleketimde bana şekil şukul yapıyor.Cephaneyi filan yavaştan ayarladım elim tetikte bekliyorum.
    Neyse bunlar etrafımı sardı ama ben de hazırlıklıydım. İlk önce en güçsüzü bana dalmaya başladı ardından diğer ikisi acımadan vuruyorlardı ama ben üstün refleximle ema basıp kamu çaktım aralarından sıyrıldım . X4 VE X6 yı hazırladım sepromu besledim cpuları kontrol ettim ve ava çıktım.Önce en güçsüzlerine 100 k 150 k çaktım kellesini aldım. Sonra diğer ikisi beni buldu dalmaya başladılar ama bir oraya bir buraya yılan gibiyim sağdan soldan vuruyorum.Neyse bu ikisini de yarım canımla patlattım . Abi bir daha gelmicez abi özür dileriz abi dediler . Gidin l** bida görmiyim sizi dedim. 1.6 halkının yine hayatını kurtardım . Son ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2018
  2. birader ellerine sağlık bea :) özledik böyle hikayeleri yavaş yavaş ölüyor darkorbit :)

ABUZİTTİN™PENSE bunu beğendi.
  3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

o gemilerden biri bendim affet başkan :(

5. uzayl80

uzayl80 User

çat çatt olmuşlar ben olsam 7-8 kişi birden gelirdim saglam olur :D o zmanda bu hikayenin tam dersini dinlerdik ehehehehe sonrada müslüm babadan şarkuyı değişdirip emrahtan acıların cocugum calardın haahahaha

6. verdim kutsalı verdim kutsalı bir sagdan veriyorum bir soldan veriyorum arada da hac cikarttim sersemlettim pe.... gibi olmus :D:D:D

7. Güzel yapışsın bende x1le 10K vurmaya başlıyım bende geleni kesecem

8. hemiyaaa

hemiyaaa User

nereden selamlaşıyorsunuz global chattenmi..

9. İstanbul

İstanbul User

KAMİKAZE bunu beğendi.
  10. _texas21_

_texas21_ User

ziyaaaa :D

11. Atma Ziyaa

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.