1.654.440 uri Dahada kasmam sıkıldım :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -onur5000- tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur5000-

-onur5000- User

Arkadaşlar tr5de çarım var sizde urilerle napmalıyım sıkıldım Geminin özellikleri

29 lf4 20 tanesi 16 lvl gerileri 13

79 bo2 :D 16 tanesi 16 lvl gerileri 3 4 lvl felan

İrisler apis 16 zeus yok :(

arge 37

Uçuş düzenleri kalp güve elmas kıskaç yengeç yarasa bariyer iç içe açı hepsi var :D

Arkadaşlar bu uriye zeusmu alayım ama ganimetten kalan lf4 leride fulleyebilirim yada herkül çıkarabilirim napsamki kararsız kaldım bu arada gemi full havoc şimdiden fikirlerinizi bekliyorum bu arada hangarlarda goli aegis citadel sinek birde phonex var :D hepsinin elit tasarımları goli spek venom diminisher saturn solace

2. zeus gününde anahtar aç az az alıp açmaya devam et parça buldukça devam et baya bi parça olunca zeusu alabilirsin

-onur5000- bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Ganimet anahatarı alıp Zeus , 2 kat LF-4 yada Apis günü kutu açabilirsiniz. Arge'ye de yönelebilirsiniz. Pek birşey eksik değil gibi önerecek pek birşey kalmamış. :)

İyi forumlar.

-onur5000- bunu beğendi.
  4. -onur5000-

-onur5000- User

Cevaplar için teşekkürler diğer arkadaşlarında yorumunu almak isterim

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zeus önemli yer tutuyor zeus için harcayabilirsisiniz.

İyi forumlar

6. anahtar al zeus gününde aç. birşey sormak istiyorum bu hesabını kaç milyon uri harcarayarak bu hale getirdin onu merak ettim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.