1-7

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malıbu44 tarafından 5 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malıbu44

malıbu44 User

slm lar 1 7 haritası fulllllll bot kaynıyor bu nasıl bir oyun oldu
    alaşım kasacam büyük yaratığı kesiyorum küçüklerini kapıyor botlar bi çözüm bulun artık şuna
    bu oyunun sahibi yokmu

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bot ile ilgili şikayetlerin çoğaldığını görüyoruz. Ayrıca haritaları dolaştığımızda da durumun ciddi olduğu ortada.

Bizler bu konuda yetkililere sürekli iletimde bulunuyoruz. Bu konuda bir şey yapmalarını bekleyeceğiz

İyi Forumlar.

3. lllecelll

lllecelll User

sizin bu durumu görmeniz ne güzel:rolleyes: görmek istemeyenlere yazıklar olsun.

4. helebidur2

helebidur2 User

vay vay.sattıkları botlar banlanmıyor ama crack kullananlar banlanıyor ne hikmetse.bide yazdıkları cevaba bak.neyi bekliyosunuz. merakımdan sordum.çete bot kelimesini yazdırmazdınız hemen ban.çocuk kandırmayın. discourt ta bile bot satıyosunuz. çıkın bot resmidir ücret karşılığı satıyoruz deyiverin artık.bizde satın alıp kullanalım.bu kadar yalanı size kim öğretti bilmiyorum ki.yalan söylemek günlük işlerinizden biri oluverdi .maşaallah. :pYALANCIYI SİGORTALI YAPSALAR SİZ HEMEN EMEKLİ OLURDUNUZ.:rolleyes:
    anlayana:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

5. GRILucid

GRILucid User

Bot güzel işte hem pvp haritaları hem x-7 haritaları full bot zaten git kes düşmanları şeref-rütbe kas :) Flaxlı gemiyle cyborg kesmisliğim var bot olmasa adam 2 tane vuracak bana

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bot banlamaları hakkında buradaki duyuruyu okumalısınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.