1.8 m uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 20 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaslar 1.8 m uri ile ne yapabilirim detayli olarak yazar misiniz
    Gemi ozelliklei:
    3 hangar goli citadel ponix :D 5-2 de esya satityorum ponixle
    31 lf3 16bo2 15 elit hiz 8 iris pet 11 level kami 3 hammaddeci 3 avantaj 2 ticaret 1 tamir 1
    Arge 17(24 e ayarli)
    Asla goli tasarim almicam
    Argeyi 24 yapip birakcam (simdilik) urilerle napiim sizce??

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Havoç durumunuz nedir? Ayrıca anahtar açmayı düşündünüz mü?

İyi Forumlar

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Hhavoc hercules ve lf4 kovala artık.

4. senberk99

senberk99 User

havoc herkul 0 ama su an 12.500 gg var 1 ay daha biriktircem 20.000 e yaklasir 1 ay sonra zeta acicam ful ama uri ile degil palla ile onun disinda ful anahtar mi aciyim uri ile??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2015
  5. nasil kasdin o kadar gg sen cok merak ediyorum

nail1454 bunu beğendi.
  6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Hem anahtar açın hemde geliştirmeleri yapınız.

İyi Forumlar

7. senberk99

senberk99 User

gelidtirme pek dusunmuyorum onu lf4 sayisi 15 i gectijten sonra iris kalkan lf4 sirasi seklinde yapacagim o Zaman 1000 tane anahtar alirim geri kalanla da biseyler yaparim

8. Merhabalar;

Bence ggleriniz dediğiniz gibi zetaya harcayın arada yeşil ganemet anahtarına indirim geliyor bence o zamanı bekleyin ve ne kadar anahtar alacaksanız hepsini alın kutu veya paladium toplarsınız o zamana kadar.yüklü miktarda uridium ve galaksi toplamak oldukça zaman isteyen bir olay güzel değerlendirin :).

İyi forumlar.

9. murat1299

murat1299 User

1.8m uri anahtarlara indirim gelene kadr beklerseniz anahtarlara indirim gelince indirim paketi ve vip alırsınız bu sayede %30 indirimle daha fazla anahtar alırsınız argeden sonra elinizdeki uri ile alın anahtarı lf4 havoc günlerinde açın

10. Merhaba,

Tamamıyla anahtar almanı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

11. yaw anahtar ne alma :D

bol bol atlama kupnu cikiyor .DD

12. ILYRevenge

ILYRevenge User

1000 anahtar alırsın indirimde, geriye kalanlada argeni 24 yaparsın, sanada 200 k falan kalır tahminimce :)

13. senberk99

senberk99 User

Herkese teşekkürler 2.bi sorum var anahtar indirime giriyor derken yüzde kaçlık bir indirim bu

14. __VERYON

__VERYON User

hıc durrmadan zeta yap. 3 4 arge gelecek sana anhtar vs.. karlı bir kapı

15. Merhabalar;

%10luk bir alış veriş indirimi geliyor.

İyi forumlar.

16. murat1299

murat1299 User

indirim paketi +vip artı%10 indirim =%40 lık bir indrim oluyor tanesi 900 e düşer bu da 1000 tane fiyatına 1666 tane alabilirsin demek bol lf4 lü günler

17. senberk99

senberk99 User

ne zamanlar geliyo hiç görmedim daha önce sadece bi tüm urililerde %15 görmüştüm

18. Merhabalar;

Şuan Pet protokolünde gemi tasarımlarında indirim var mesela.

İyi forumlar.

19. senberk99

senberk99 User

aynen %15 güzel bence o zaman ben ganimet anahtarlarının hepsini %15 indirim geldiğinde vip ve indirim paketiyle alırım yani tanesi 800 uriye falan gelir 1m uri alırım 1200tane falan gelir teşekkürler cevaplar için konu kilitlenebilir

20. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.