1 Alana 1 Bedava

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-TheOrder-. tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Evet iyi fikir

oy sayısı 24
    82,8%
  2. Hayır değil [lütfen nedenini belirtin]

oy sayısı 5
    17,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar x3 x2 ve fiğer kampanyalar gibi 1 alana 1 bedava günü olsa

1 alana 1 bedava

5000 adet [örnek] MCB-50 alana 1000 adet hediye

lazerlerde 2 alana 1 bedava

10000 adet P.E.T yakıtı alana 3000 adet hediye

jeneretörlerden 3 alana 2 bedava

ve daha fazlası böyle kampanyalar olsa sizcede hoş olmaz mı?

2. Hangi oyundan bu kampanyayı sentezlediğini biliyorum ;)

Fena olmazdı. Ama 1 alana 1 bedava demişsin 10000 alana 3000 bedava yapmışsın :D

1 Goliath alana 1 Enforcer bedava

yada

1 LF3 alana 1 B02 bedava

Gibi olmalı .

Oyum Olumlu

3. o cephane sonradan geldi aklıma =) bu fikir yolda giderken ayakkabıcıda gördüm öyle aklıma geldi :D :D işte X eşyasını alana O eşyası hediye cephanelerdende 10k alana 3k hediye rakamlar değişik olabilir

[Hatsune Miku ;)]

4. miku music :3

Ayakkabıcıda mı gördün ??? aldın mı bari :D

Ama cephane işi olmaz zaten adamlarda hep Oto-Cephane alıcı var niye elle alsınlar ki :D

5. [miku ilk tanıdığım animeydi :) :rolleyes:]
    yok almadım :D

o zaman sadece üriliklerde geçerli olsun?

6. Drowhake

Drowhake User

İyi fikir fakat konularınızı daha özenli daha temelli daha yapılı bir şekilde açarsanız daha çok ilgi görebilir.

Oyum olumlu +1

7. Evet LF3 için geçerli olması 2 adım önde tutarki yeni gelişmeye başlayan arkadasları oyunda tutar ve zamanda Bigpoint'de kazanır bundan,bi zarara girmedikleri sürece değerlendirebilirler yani..
    Olumlu +1.

8. bi citadel alıyosun bide bedava geliyo :D

KRALAKREP72 bunu beğendi.
  9. yok öyle değil aegis citadel ve spehead dışında olcak

10. hmm daha full lf3 olmama 5 tane kaldığına ve şu an 10.000u m olduğuna göre birileri fm ye bu konuyu iletmesini rica etsin :D

11. Prophecy

Prophecy User

Ben de beğendim çok iyi fikir :)

12. Çok saçma bir fikir. Yarı fiyatına inmiş gibi bir şey bu. Böyle bir şeyi de kabul etmezler.

13. Prophecy

Prophecy User

Kardeşim bu sadece x2 x3 gibi arada bir çıkar ve saçma demen saygısızlık

14. derseniz uriler artsın 10 lira yerine 100 lira olsun hemen yaparlar :d ama fiyatı insin desen hesab taki para akışı azalır :D

15. KARANLIK

KARANLIK User

Sayın ULTRA-STARFIGHTER lütfen fikirlerinizi saygı çerçevesinde belirtiniz tekrarından ceza alırsınız.İyi forumlar.

Sayın .uzayx. lütfen karşılıklı tartışmalara girmeyiniz biz incelemelerde görüyoruz görmesekte rapor et tuşuna basınız.İyi forumlar.

16. Prophecy

Prophecy User

Ben tartışma yaratmadım sadece yaptığının yanlış olduğunu belirttim bunda tartışma yok ki.

17. Fikrine saygı duyuyorum fikir güzel.O özel gün bi çıksa bir yenilik yapılsa ne kadar güzel olur bakalım ne olacak göreceğiz

18. DraydiBoy

DraydiBoy User

oyum olumlu

19. Güzel fikir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.