1 ay ban cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TR]TARIK[TR] tarafından 2 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben 2012 yılından bu yana çok aktif olmasam da 500 saate aşkın bir süreyi tr4 sunucusunda çürüttüm ve ismimi değiştirdim YILAN'SERDAR yaptım bir sıkıntı olmadı sonrasında chat e sa yazdım ve 1 ay uygunsuz isimden ban yedim.Tamam küfürlü argo içeren ya da ailevi değerlere hakaret gibi şeylerden ban atarsınız anlarım ama bu nick in neresi uygunsuz gerçekten merak ediyorum.Buraya danışmadan öncede ticket attım.

Sorduğum soru:Merhaba.Benim oyundaki adım YILAN'SERDAR bu nick yüzünden ben uygunsuz isim diye
    ban yedim neden ban yediğimi sorgulamak yerine ismin uygunsuz olan yeri neresi
    anlayamadım bir açıklık getirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

Teşekkürler biri bu konuya açıklık getirirse sevinirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2019
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumu takımı olarak bizler chat cezalarına müdahale edemiyoruz, konunun muhattabı destek ekibi olduğundan konu siz ve onlar arasındadır. Ayrıca destek ekibi ile yapılan görüşmeler gizli olduğundan paylaşılması yasaktır, bu nedenle mesajınız tarafımca düzenlenmiştir. Önce de belirttiğim gibi bu durumda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, bu nedenle konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.