1 ay sonunda ne yapayım ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Vip ile kasıldığım 1 ay sonunda birikimlerimi hangi yönde harcamalıyım.:?!?!?:.

1. Ucuş Düzeni

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Arge

100,0%
  3. Kapıdan gelen urilerle tekrar kapı açma

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim goliath, 8İris, 31 Lf3, 16 Elit Kalkan, 15 Elit Hız, 18 Arge, 10 lwl pet, 3. seviye kami, alfa beta parçaları bitti. Şu sıralar vip çekip kami ile kapıları bitiricem ortalama 100 k urim olcak. Daha sonraları ise cubide kami atarak kasılıcam cubi olmadığı zamanda talon kesip kasılıcam. 1 ay sonunda urimi hangi yönde harcamalıyım. Aklımda ucuş düzeni olarak güve ve kalp var. Güve almak istiyorum çünkü kami attığımda direk dp'ye etki edicek güvede %20 hasar amilimi iptal ediyo. talonu rahat şekilde kesebileceğimi düşünüyorum. diğer yandan oyundaki abilerim kalp al veya argene yüklen diyorlar. açıkçası önümde çok seçenek var 1- Ucuş Düzeni ( Güve mi, Kalp mi) 2- Arge 3- Kapıdan gelen urileri tekrar kapıya yatırmak (Şahsen ben alfa beta yaptıktan sonra 3. yzük için gamaya yönelmeyi düşünüyorum)

ve sürekli talon kesmek mi yoksa cubdie kami atmakmı??? talonda kasılmaksa güvemi kalpmi [bana göre cubide kalp talonda güve daha avantajlı sizinde fikirlerinizi almak istiyorum] sİze gÜveNiyoRum!!: 1:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2014
  2. Merhaba ,

Kişiden kişiye değişir fakat ben olsam arge'yi ilk olarak 24 yapmaya çalışırdım. Yani 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtırdım. Ondan sonra uçuş düzeni olarak yine duruma göre değişir yani önce ya kalp - güve yada güve - kalp şeklinde alınabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.