1 ay viplik çektim tekrar oynamaya başladım ama ŞEREF p..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Şeref puanım 340bin. Yani Mmodan eice geçtim 600oldu eicten tekrar mmoya geçtim şimdi 340 oldu ki bunu 500 yapmam lazım ticaret modülü ile pahalıdan satmalıyım.

Şimdi arkadaşlar ben bu şeref puanını en hızlı nerede kasabilirim ? Oyundan bi arkadaş cupikona yönlendirdi. Pet patlatınca tanesi 300küsür den gidiyor 3 tanede 1.000 yapsa 500 falan kesmem lazım bu zor.. Bana seçenekler önerebilrimisiniz ?? mesela alpha yapsan şöyle artar üstünü tamamlarsın gibi..

Gemi : Aegis-Goli-leo 8iris kami3

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

En hızlı şeref puanını kapı yaparak kasabilirsiniz.Şeref puanı kasarken onun yanında şeref güçlendiricisi almanızı da tavsiye ediyorum.

İyi forumlar

3. ahmettyran

ahmettyran Guest

Modum şuan baktımda zeta kapısı 200.000 şeref veriyormuş. Benim ellimde 105 zeta parçası var buna kaç GG bassam açılır

4. Merhaba ,

Eğer çarpanları da iyi değerlendirirseniz tahminen 50 gg civarında açılabilir. Kesinlik yoktur sadece tahminimi yazdım.

İyi forumlar.

5. ahmettyran

ahmettyran Guest

50GGde başaramadım malesef.. Konu kapatılabilir modum bunun için yeni bi konu açtım

6. Merhaba ,

Tekrar konu açmanıza gerek yoktu aslında bu konudan da devam edebilirdiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.