1 BL 2 BL 3 BL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kralsız tarafından 30 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kralsız

kralsız User

Selamün Aleyküm size kolay gelsin adminler ve oyuncular yeni harita olan DD-M01 MAYIN ve ACM-1 bunları yeni haritada mayınları yasak yapınız bu yüzden bi kaç sefer patlıyorum 5 kutu düşmedi üst üste kutu düşmüyor biz patlamak istemiyoruz kasılıyoruz mayınlarını yasak yaparsanız iyi olur bu sayende herkes klanda çıkmış klansız takılara mayın bırakıyor sizin oyuncunun bumu klana girde öyle savaşınız. TEŞEKKÜRLER..

2. .üYe.

.üYe. User

Mayınlar bildiğim kadarıyla yaratıklar tarafından bırakılıyor. Doğrudan tahrip mayını bırakıyorlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Mayını atan sensin sanırım bu kadar tepki verdiğine göre :D
    Yok yok doğru diyo mayınları oyuncular bırakıyor özellikle dar yerlere o geçiş noktalarına.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2018
  4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Malesef oyuncuların oyun tarzına müdahalede bulunamayız.

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Oyunculara karşı.

İyi forumlar

5. .üYe.

.üYe. User

Invoke keserken etrafında çıkıyordu ve birbirine yakın olduğu için oyuncular bırakmamıştır diye düşünmüştüm. demek öyle :D

6. **PÖH**

**PÖH** User

1 bl 2 bl 3 bl haritasında mayınlar yasak olsa iyi olur
    klansız olarak mayın atıyor klana girinde öyle savaşın

7. ***

Oyunun tek hakimi 1-2 kişiyi kesince 10 defa kesilmeyi görmezden gelir ve birde sen beni ne zaman kestin ki sözü beni bitirir :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2019
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen diğer kişileri rencide edici ülsup kullanmayınız.

İyi forumlar.

9. .maxpayne

.maxpayne User

MAYINI cubidede birakıyorlar düşmanla birlik olup cubi kesiyor gelen dostları da düşman keserken yardım edip düşmana kestiriyorlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.