1.bl görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve marker123 tarafından 28 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. marker123

marker123 User

s.a arkadaslar.

ilk görevde lazer ve roket üniteni promerium ile geliştir diyor. fakat benim lazerde 3m seprom var 2 3 aydır oyuna ara ara girip seprom atmıstım gemiye.

acaba lazerdeki sepromu harcamadan yapmanın bir yolu var mı ?

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Maalesef bu görevi yapmanın başka bir yolu bulunmamaktadır. Size tavsiyem görevler olmadan BL haritalarında kasılın, böylece hem prometheus lazeri için maden kasarsınız hem de seprom beslemeniz azalır. Sonrasında ise görevleri yapmaya geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Benim tavsiyem sepromu silmemeniz yönünde çünkü o seprom ile sabahları impulse kovalayabilirsiniz. Zaten o seprom da çok sürmez iyi oynama ile 1 haftaya biter.

4. marker123

marker123 User

Bu olmadı işte :/

5. .maxpayne

.maxpayne User

genco önce bitir

6. hani seprom besleme 1 milyon ile sınırlıydı ?

7. Önceki beslemeler duruyor tabii ki

.Paradoks. ve Manitu bunu beğendi.
  8. kerimerim

kerimerim User

Cubide harca bence çünki en karlısı cubi olur. BL de grupsuz kasılmak zor ama geminin durumunu da bilmiyorum fakat cubiyi biraz elitle tek de kesebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.