1 depo pet yakiti ile kac gg ve uri taplanir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FULLTIME0FFTURKEY tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaşlar merak ettim siz bir depo pet yakıtı ile ne kadar uri ve gg topladınız sanirsam rekor bende :)

159357babaking bunu beğendi.
  2. Rekor ne söylesene D: yani benim pet 10 level 1 saatte 15 k toplyuorum+100gg en az ve 12-15 saat gidiyor 50k yakıt (1 saatte 3k yakıt gidiyo) petin içnide 8kurtarma 4 radar var.

3. Sahmeran

Sahmeran User

meraklandım şimdi bende ne güzel kasıyorum diyordum :D

4. hımm seninki de iyimis bende pet son level kurtarma 3 level 6 radar protokolü 3 level 6 kurtarma 3 level gemi pusat diroit uçuş düzeni çark. oyuna giriş suresi (2 günde) 15 saat sadece pet topluyor tabletten topluyorum gelelim 1 depo pet yakıtı ile kasılan uri ve gglere URİ : 110K GG ise 900 beni geçeni görmedim varsa yazsın bizde havalanmiyağ :D:cool:

5. Sahmeran

Sahmeran User

bende kurtarma olmamasına rağmen saatte 10 k topluyorum :D pet yakıtı saatte 3 k falan harcıyor :D

6. çark ve pusat 10numara 5yıldız 8 havoc 6 herkul olduk :)

7. Sahmeran

Sahmeran User

benim çar daha 2 haftalık 1 sefer zeta yapabildim ilk alpha beta gamma yapayım demiştim :D
    2. zetayada 300 gg daha olsa basacam. senin ne kadar oldu başlayalı :D

8. ben 6 yıllık oynuyorum önceki car vardı 50 lf4 :) yeni car ciziyoğ :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.