1 gg en ucuz ne kadar olabilir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IIFSMII tarafından 10 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IIFSMII

IIFSMII User

Herkese iyi akşamlar. Bulunduğum sunucuda palladium toplayamıyorum yaratıklar musallat oluyor. Kapıyı uridium ile açmaya karar verdim. Hafta sonu indirimli haldeyken (85 uri) indirim paketi+ vip ile fiyatı ne kadar düşürebilirim? Fiyatı daha fazla düşürmem için yapabileceğim bir şey var mıdır?

2. Vip + İndirim paketi + Hafta sonu özel indirimi = 1 gg 55 uridium

IIFSMII bunu beğendi.
  3. IIFSMII

IIFSMII User

Hızlı cevap için sağ ol. Sizce çok fazla zarar eder miyim? Zeta ve kappa açmayı düşünüyorum.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu kapılar fazla miktarda uridium isteyen kapılardır. Bence beklemenizde fayda var. Zira ortalama ikisi de 1700 civarı GG'ye açılıyor. 15*1700= 25500 uridium eder ki hiç de azımsanacak bir sayı değil.

İyi forumlar.

IIFSMII bunu beğendi.
  5. IIFSMII

IIFSMII User

Cevap için teşekkürler modum. Haklısınız en iyisi beklemek. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

6. Kebirifai

Kebirifai User

Zeta ve kappayı hatta diğer kapıları bile (vip+indirim paketi+hafta sonu) ile yap.Yoksa çok zarar edersin.Uridyum dayanmaz.

IIFSMII bunu beğendi.
  7. Hesabınızda hata var 55*1700=93500 uri galiba yazımda sıkıntı oldu.:)

8. IIFSMII

IIFSMII User

Yok hocam orada indirim gününde basarsam edeceğim kârı hesapladı.

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

15 uridium fark var ya hani onu demiştim :)

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  10. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.