Destek 1 gün ile 2 adet Lf4 kaçırıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İstanbul tarafından 15 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İstanbul

İstanbul User

Evet... Boş ve absürd bir konu olduğunun farkındayım ama size akıl danışmasam rahat edemezdim. Bir gün ile iki adet lf4 kaçırıyorum. Eğer Support'a yakarmamın bir anlamı olacaksa vip almayı düşünüyorum böyle bir şey var mı yani ? 1-2 günü görmezden gelebilirler mi ?

Bunları yazarken gözümden yaş geldi :oops:

GREED ve anakin5555 bunu beğendi.
  2. Aliens

Aliens User

Ne yazık ki böyle bir şey mümkün değil. Takvim ödülleri merkez ekip tarafından belirleniyor ve kaçırılması durumunda bir telafisi yok. Ancak almanız gereken ürün gelmezse müdahale edebilirler. Onun dışında gün kapatıp ödül verme olayı olmuyor. Adınıza üzüldüm gerçekten.

İstanbul bunu beğendi.
  3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Sizin adınıza üzgünüm :( Ama arkadaşımızın da dediği gibi Merkez tarafından bonus yüklendiği için DoTürkiyenin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

iyi forumlar.

İstanbul bunu beğendi.
  4. mart ayının 31 gün oldugunu biliyomusunuz 30gün üzerinden hesaplamıyosunuzdur umarım

İstanbul bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

:D

gelirler :D

İstanbul bunu beğendi.
  6. İstanbul

İstanbul User

Ya bak bana umut veriyorsun sonra olmazsa üzüleceğim

anakin5555 bunu beğendi.
  7. anakin5555

anakin5555 User

gerçekten 31 de bitiyor ben biliyom :D
    1 gün diyorsan daha arada fark var

İstanbul bunu beğendi.
  8. umut vermek derken verdim bile ;)

İstanbul ve anakin5555 bunu beğendi.
  9. Mcqeen

Mcqeen User

LF4 bu kadar kafaya takma.;) Zeta yaparsın zeus gününde kutularını açarsın hem LF4 çıkma şansı var. Ben hiç LF4 bile kasmaya uğraşmıyorum. Kalkanlarımı geliştirmedim bile geliştirmeyide düşünmüyorum. Boşver :p

10. Aliens

Aliens User

Sizden rica etsem giriş ekranınız yani takvimin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

11. En yakın sağlık ocağından rapor alarak supporta gönderirsen devamsızlığını sileceklerini düşünüyorum.

İstanbul ve GREED bunu beğendi.
  12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Valla başıma bir şey gelmeyecekse ben espriyi beğendim. Bu ortamda küfürsüz en iyi esprilerden birisi olabilir.

Başarılarınızın devamını dilerim, iyi forumlar.

Merhaba,

Maalesef bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Sistem otomatik işlediğinden, destek birimi de yetersiz kalacaktır.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.