1 günde kaç zeta yapılabilir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Qυαѕм tarafından 10 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Qυαѕм

Qυαѕм User

Sormak istediğim soru başlıkta. 1 günde kaç zeta açabilir ve yapabilirim? 2 Kat ödül gününde %30 indirimle 1 zetayı kaç uridiuma açabilirim?

2. 1.Sizin imkanlarınızla sınırlı açacak olursam vuruş gücünüzle,elit atmanızla ve urinizle kaç kapı kurmanızla alakalı bu sayı 3de olur 5de 10 da.
    (Yanlız şöyle bir durumda var ödül x2 olduğu gün kapı kurmak pek mantıklı ve ucuz yollu olmuyor.)Benim 1,5 saatle bitirdiğim oldu.

2.%25 indirim+ vip %5=%30 GG= 55 uri eder.Şansınız yaver gider çarpanlardan yüksek yüzdeli parça çıkarırsanız 1200 gg + - açılabilir.
    1200*55=66.000 uri kötü hesaplamayla 75.000 civarına kurulabilir.Ben sıfırdan uri ile hiç kurmadım.

Bu hesaplamalar en iyi ihtimal yüzdesine göre çıkıyor.

3. Son zetayı 80 k uriye açtım %30 indirim ile. Kaç tane yapacağında sana kalmış zor bir kapı değil zaten. Benim gemi çok iyi durumda değil 3 tane yaptım sıkıldım bıraktım. 6 havoc aldım gerçi o 3 kapıda :)

4. Cillos™

Cillos™ User

24 saatte 24 tane bile açıp yapabilirsin ne kadar oynadığına, gemi gücüne, sıktığın cephaneye ve gg basarken 1 li mi 5 li mi yoksa 100 lü mü bastığına göre değişir. 5 zetayı %30 indirimle 250k uriye dönmüştüm. 5 kapıdan 250k uri geliyor zaten. Demek ki ortalama 100k uri 1 kapı için.

5. sprand

sprand User

geçen pazar ben %30 indirimdeyken 120k uriye açmıştım oda toplam 2100 gg etti

6. milette bak 100k uriyle açmış hep ben 250k uriden aşşagı açamıyorum

:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.