1 günde sıralamada 100 kişi geçme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ben 16 lvl oldum daha yeni bugun 170 m tp vardı ve suanda ise tam 241 m tp var 70 m tp kastım korsan görevlerini alın gruba alabildiğiniz kadar adam alın 2.210 iken 2.110 a geldim :)

2. Merhab ,

Bilgi için teşekkürler bir çok kişinin işine yarayacaktır. Fakat imza kısmınızdaki resim fazla büyük. İmza kuralları gereği genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmaması gerekiyor.

İyi forumlar.

3. Mod um eski forumda imzamız yaptıgımız yorumun altındda gösterilirdi şimdi gözükmüyor+uyarı için teşekkür ederim ben resmin boyutunu nasıl küçültebilirim ? :)

4. Merhaba ,

İmzayı görebilmek için biraz sağda üst kısımda isminizin üzerine mouse imleci ile gelin. Açılan pencerden Forum Seçeneklerini bulup tıklayın ve gelen sayfadan " Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle " kısmını bulup en baştaki kutuyu işaretleyip değişiklikleri kayıt edin.

Resim boyutlarını nasıl değiştireceğinizi google'da " resmi yeniden boyutlandırma " diye arama yaparsanız bir çok bilgi bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Sayın Fm araştırdım ama resmin boyutunu tam olarak 500x200 olmuyor 360x200 oluyor oda minicik duruyor paintte burada nasııl duruyo bilmem ama size bi soru soracağım imzamdaki boyut suanda kaçtır (gözüken boyutu bütün boyutu değil) ?

6. Merhaba ,

Eğer olursa ;

bunu kullanabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

7. Mod um sağolun 7 . irisimi aldım yeni bi fotoğraf çekip onu koyayım ben :) güncel olsun :D hocam birde bu resim uygunmu? hocam şimdide çok kucuk oldu bana nasıl ayarlandıgını söylermisiniz ? internetten bakıyorum olmuyo böyle oluyo

Son düzenlenen: 29 Haziran 2014
  8. Merhaba ,

Ben program yardımıyla yapıyorum fakat bu program karışık ayrıca bulup indirmekte sıkıntılı o yüzden internetten resim boyutlandırma diye arayınca çıkıyor aslında ama biraz bakmak gerekiyor. :)

İyi forumlar.

9. tamam modum ben araştırırım konuyu kilitleyin konuya yorum yapan yok zaten :)

10. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.