1 haftada aiges gemisi nasıl alınır ve ya gemimi nasıl kalın sıktırabilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve klonaskeri tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. klonaskeri

klonaskeri User

Arkadaşlar.
    Bazı oyuncular "Ben bu çarı 1 haftada kalın sıktırırım." veya "Buna aiges gemisini 1 haftada alırım." diyor.Oyuna para vermeden bunları yaptıklarını söylüyorlar.Bir yolu felan mı var acaba?
    Ama credit yardım ile mi yoksa uri ile mi yapıyorlar bilmiyorum.Eğer yolu varsa söylermisiniz.Bu iki seçenekten birini mutlaka yapmak istiyorumda.Bu arada arge puanım 3.

2. Argeyi 21 yaparsaniz kalin skabilirsiniz.21 Argede Kalin Skmak
    Gemi Govdesi 1 =2 arge
    Muhendis =1 arge
    Kalkan Enerjisi=2 arge
    Kelle Avcisi 1 =2 arge
    Gemi Govdesi 2 =3 arge
    Kalkan Skligi=5 arge
    Ayarci=3 arge
    Kelle Avcisi =3 arge
    Bunu 1 haftada yapmak icin katlayici alip kutu toplar herkes.Pvplerde 1 saatte 7 k uri kasiliyor.Gglerle de zetaya basarsaniz.50 dosya da o veriyor.Anca boyle yaparlar.
    Argis icin ise;
    ticaret diroidi alip cubi copu topliyip satanlar olabilir.

3. klonaskeri

klonaskeri User

acaba denesem mi şu kalın sıkmayı 3 arge var.Birşey sorucam Pvp lerde bot mu kullanıyorlar habire aynı yerlerde geziyorlar...
    Yasak diye ben kullanmıyorum.Olmasa kullanırım arada.Başım Ağrıyor.Cubi çözünü de cubi kesen doğru düzgün kimse yok ki yardım alayım :) Sanırım vru lar cubiyi seviyor :D

4. Kalın sıkmanın avantajı nedir arkadaşlar ? Hasar mı yükseliyor bilmiyorum.

Bir de galaksi gate enerjilerini kullanmak için bir şeyi beklemeli miyim ? Yani kutu açmak için LF4 gününü beklemek gibi, enerjileri harcamak içinde daha avantajlı olacak bir gün var mıdır ?

5. coder545

coder545 User

kelle avcisi 2 yi fulleyince kalin vurursun oyuncu gemilerine %12 fazla hasar verirsin , gg nin bir gunu yok kafana gore ac

sametonur1905 bunu beğendi.
  6. Ben para çekmeden 1 günde kalın sıkarım diyen arkadaş pek sağlıklı düşünemiyordur.

7. coder545

coder545 User

21 arge 576k uri ediyor gunde 80k kasmasi lazim normal bir gemiyse katlayicisiz asla yapamazlar , ucmuslar. ha onu diyenler kac arge olduklarini soylemediyse belki 21 arge icin seprom bekliyolardir ozaman yaparlar :D. aegisi arkadasin soyledigi gibi ticaret 3 le credi kasip alabilirler .

8. Kalin skmanin avantaji
    Saldiri ve savunma gucu artiyor.şayet 24 argese kaln skan bir geminin skmayana gore 50 k falzadan dp si %25 fazla kalkani %12 fazla vurusu oluyor.Aklma gelenler bunlar

sametonur1905 bunu beğendi.
  9. klonaskeri

klonaskeri User

Yav Okullan açılınca oyunu bırakıcam.Aiges seti gelse 18 tl ye direk alırım belkide :)

10. Aegis setinde sadece aegis elite ve veteran var aegis gemisi verilmiyor.Zaten o insirim bir daha yzun sure gelmez.

11. klonaskeri

klonaskeri User

aiges gemisi ve elit tasarımı yazıyoru veteran olduğunu görmemiştim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.