1 haftadır yazıyom ilgilenın lutfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve korkusuz_asker93 tarafından 7 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SAYIN ADMINLER 1 HAFTADIR YETENEK AGACINA GİREMIYORUM.. HERGUN DENEDIM BAŞKA PC DENEDIM OLMUYO 1 HAFTADIR CHAT YAZIYOM OLMUYO İLGİLENİRSENİZ SEVINIRIM ......ACİLLLL

2. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Konuya gelecek olursak ;

- Flash Player güncel değilse güncelleyiniz.
    - Java Player güncel değilse güncelleyiniz.
    - Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

korkusuz_asker93 bunu beğendi.
  3. guncel sayın admın ama olmuyo hıç yapmazdı

butum proklamlar var admın bey acılmıyo yardımcı olurmusunuz giremıyom yetenek agacına

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2015
  4. KARANLIK

KARANLIK User

5. sayın admın verdıgınız linklerı hepsını teker teeker yaptım sonuç yok yine acılmıyo admn bey malesef başalısız başka ınternet kafeye gittim yine olumsuz:(

6. Merhaba ,

Peki gerekli bilgilerinizi ( Server - ID ) ekleyerek durumu anlaşılır bir şekilde yazıp support'a mesaj yolladınız mı ? Eğer yollamadıysanız support'a bildirin. Tüm alternatif önerileri yazdık başka yapacak bir şek yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.