1 haftalık gemi ile yola nasıl devam etmeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deliseyfo tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deliseyfo

deliseyfo User

Merhaba arkadaşlar oyuna 1 hafta önce başladım ve şu an alttaki resimlerde göreceğiniz gemi ortaya çıktı. Bundan sonra oyuna nasıl devam etmeliyim ve neler yapmalıyım?

Resimlerdeki kalkanlar elit ve 11 adet vardır. Resimlerde olmayan ikinci konfide 10 adet de elit hız var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

2. ne kadar para yatırdın kardeşim sorabilir miyim.?

3. Guzel bi gemi.Katlayici mi var?Kaylayici varsa kutu toplamaya devam edin ve gg toplayin ayrica argenixi 10 un yuakrisina cikarmaya calisin.

4. deliseyfo

deliseyfo User

X3 gününde 15k uri satın aldım. Katlayıcı ve indirim için de 7 lira yatırdım. Bir kaç gün arena haritasında petle beraber uri topladım. Yatırdığım toplam para 16 lira.

5. Bence Bol bol kredi kasılın skaylabı ve şeref puanını geliştirin .Tasarımlar lf 3 le elit kalkanlar için kredi kasıp alışverişten geminizi fullemeye bakın saglam bir klana girip bol bol cubikon ve diğer bosları

6. deliseyfo

deliseyfo User

Şu an için pette dahil her slotta lf3 var. Birkaç tane elit hız ve kalkan gerekebilir. Skylab ı zaten geliştirmeye bakıyorum. Geriye tasarımlar arge ve kapılar kalıyor. Şu an vega ile devam edip arge, skylab ve kapı mı kasmalıyım yoksa kredi peşinde mi koşmalıyım?

7. Güzel ilerleme kaydetmişsin, Skylab geliştirmesine devam et. Şu durumda galaksi kapısı inşa etmen pek mantıklı değil, o galaksi enerjileri biriksin zamanı gelince basarsın maliyetsiz kapı açarsın. Kredi ile iris kovalamaya bak, kastığın uridiumlar ile de arge satın almanı öneririm.

8. deliseyfo

deliseyfo User

21 arge kasılmalık ne kadar uri tutar? Günde 1 tane dünlük dosyası hediye geliyor zaten. Kredi baya sıkıntılı gibi uriyi daha koly kasıyorum diyebilirim. Günlük 20-25k uri kasabiliyorum katlayıcı ile.

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

0 argeden itibaren 21 argeye kadar 576k uriye ihtiyacınız olacaktır.Buradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Eski haraitalarda seri şekilde kasılıp kredi kasabilir,ve skylabınızı geliştirip hergün düzenli bir şekilde promerıum satıp kastığınız kredi ile ticaretten LF3,kalkan jeneratörü ve iris satın alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. TECNOTİC

TECNOTİC User

İris için x-6 da ordakilerle beraber cubikon kesip çöplerini toplayabilirsin.Ticaret diroitinle 2 çöp aldığında hızlıca satarsın baya credi kasarsın.

12. deliseyfo

deliseyfo User

Peki zenginleştirme yapmalımıyım? Oto zenginleştirme açık zenginleştiriyor ama sanki daha az kredi ediyor zenginleşince.

13. TECNOTİC

TECNOTİC User

Evet yapmalısın. Prometid ve duranium zenginleştirip ikisi yaklaşık 1000 olunca satarsın. Promeriuma zenginleştirme hem daha az credi gelir hem de xenomitin azalır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.