1 Haftalık Nacizane bann'ım :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯¯»»Â*И*I*Ŀ«¯¯¯¯ tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok kısa süre önce oyun adımı değiştirmiştim bugün bir cm den uyarı aldım ismimi değiştirmem gerektiğini onlarda gözükmediğini söyledi.Bunun üzerine ismimi değiştirmeye çalıştım fakat ufak bir sorunum vardı :) ==== [​IMG]
    Görevli cm in görev süresi bitince başka bir cm görevi devr aldı kendisine x3 ün ne zaman başlayacağını sordum aynı şekilde ismimin değişmesi gerektiğini söyledi kendisine 2 gün boyunca (48 saat) ismimi değiştiremeyeceğimi bildirdim veee ==== [​IMG]

Varsa gereğinin yapılmasını istiyorum iyi forumlar. :)

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Chat ban larına biz forumda bir şey yapamıyoruz lütfen nikinizi değiştikten sonra support'a mesaj atınız gereğini yapacaklardır.

Keyifli Forumlar.

3. Sayın modum peki supporta başvurayım da nickimi niye değiştireceğimi anlayamadım ben görüyorum CMLER bann da atabiliyor o zaman problem yok ? haksız mıyım şimdi ben ?

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kullandığınız nickiniz krallara aykırı ise cm arkadaşlarımız bu yüzden ban atmış olabilir lütfen support'a yazınız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.