1 level p.e.t

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AdamAngaralı tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 50k uri verip 1 level pet alsam hiçbir modül falan kullanmasam bana yararı olurmu?1 level petin yakıtı nekadar doluyor ve yakıtı nekadar kullanabiliyorum

2. Merhaba,

Petin full kapasitesi 50.000'dir. Kullanıma bağlı olarak gitme süresi değişkenlik gösterir. Hiçbir modül almaz iseniz içerisine silah koyarak yaratık kesiminize yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. cevabınız için teşekkürler bir sorum daha olucaktı
    yanımda ben kargo kutusu vs şeyler toplarken petimde toplarmı hiçbir modül protokol almadan ?

4. Merhaba,

Hayır. Toplama modülünü almazsanız toplama yapamazsınız.

S.S.S. P.E.T

İyi forumlar.

5. peki level 8 yapsam kutuları toplamak için gerekli ne varsa alsam petin masrafını çıkartırmı yani değermi pet kasmaya

6. Merhaba,

Petin değerini ileride anlıcaksınız. Masrafını fazlasıyla çıkaracaktır :)

İyi forumlar.

7. dikduran1

dikduran1 User

PET'in yakıtı aç kapa yaparken fazla gidiyor diğer durumlar yakıtın full ise bir ay boyunca günlük ortalama 6 saatlik oyun ile o yakıtı kullanabilirsin...

8. Merhaba ,

Eğer gerekirse yada başka sorularınız olursa uygun bölümde konu açabilirsiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.