1 m uri 700 kutu lf4 ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 2 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaslar 700 kutu alsam lf4 gununde kaç lf4 çıkar sızce ?

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben 350 kutuda 2 tane çıkarmıştım LF-4 gününde :(
    ama ben şanssızdım...
    bence 5 tane çıkabilir.

3. Heterodox

Heterodox User

garantisini veremeyiz ilk kutuda da çıkabilir
    tahminen 6-7 çıkar bence
    bu arada bir lf4 çıkardığın haritada kutu açma başka haritaya geç

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tahmine göre böyle bir işe girmeniz doğru olmaz ancak 5 6 tane çıkar diye umuyorum şans işi bu belki 10 tane çıkar belki hiç bilinmez.

İyi forumlar

5. mahir_527

mahir_527 User

EN AZ 8 9 çıkar diye tahmin ediyorum

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence 7 tane bulabilirseniz sizi çok şanslı görürüm tabiki bu bir tahmin bu 10 lf4 te olabilir 3 lf4 te toplayıp görebilirisiniz bol şans dilerim.

7. hiç belli olmaz 30 da çıkabilir 3 de çıkabilir. ama eğer ufak tefek de olsa eksiklerin varsa önce onları hallet.

8. şanslı haritanda aç derim.
    mesela ben elimdeki kutum azalınca (5-10 kutu kaldı mesela) 16 kutuda lf4 yada 1 kutuda diminisher çıkardığım 4-3e giderim ama haritadan çıkmam anahtarlar bitene kadar
    ve ayrıca direk 700 kutu alıp açmak yerine otomatik satın almayı açabilirsin ben hiç denemedim ama zeta ve kappa kapılarını bitirince üstüne alacağım kutuları bu şekilde açacağım

9. skayra1

skayra1 User

daha önce hiç kutu açmadıysan bekle en az 1500-2000 belki daha fazla kutu alacak uri topla . Altın kutular geldigi dakikadan itibaren geceye kadar aç dur. ilk defa denedigimde 40 kutudan 3 lf4 1 tasarım ve tam droid Apis bulmustum. sonraki denemelerimde 1.5 milyon uriyle 1 tane bile lf4 bulamadım. bana kalırsa bu oyun ilk denemende normalin üstü bir şans veriyor. sonrasında o şans hayal oluyor :)

10. Heterodox

Heterodox User

40 kutudan apis 3 lf4 ve 1 tasarım ha vay be

11. zeus gününde iki tane açtım ilkinde çıktı açarsan zeus günü gibi ozel gunler olsun

12. arkadaslar sımdı ortalama 7 demişsiniz hiç çıkmassa cok kotu olur gercekten ilk defa bu kadar yuklu bi kutu alıcam

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kutu riskli iştir.Garantisi yoktur ancak riske girip şansınızı denemelisiniz.Kapılardan lf4 elde etmek daha zordur.

İyi forumlar

14. Sayin modum ve arkadaslarim yorumlariniz ici tesekkur ederim konuyu kilitleyebilirsiniz kolay gelsin iyi aksamlar... :-D

15. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.