1 m uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 6 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaslar 1 m uri cekecegim neler yapmam lazim sizce
    12 zeta 4 havoc
    24 arge
    200 anahtar var su an
    Elmas+Kalp ucus duzenleri var
    Pet 15 level ;
    Hammadde toplayici 3
    Oto toplayici 3
    Kamikaze 3
    Kombo tamir 3
    Protokollerden hic yok
    40 lf3 16 bo2 ful elit hiz 8 iris
    Apis zeus parcalar azicik var 2 seer tane
    Vip+katlayici+indirim paketii var
    Neler yapmaliyim 1 m uri ile

2. Merhabalar;

Kendi tercihinize göre isterseniz droitlerinizi tamamlamaya çalışın isterseniz havoclarınızı yapın ama uridiumunuzu tek tarafda kullanın geminin eksiğini kapatın.Bence droitlerinizialın zetayı paadium veya kutu toplayarak da yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. تأثير

تأثير User

indirim paketin ve vipin varsa bazı özel günlerde kutu anahtarı fiyatları 825 uriye iniyor o ara değerlendirebilirsin. Apis ve zeusu tamamlayacağını şanslıysan bir çok lf4 çıkaracağını düşünüyorum. Tabi gemi tasarımları vs. çıkma ihtimali de var. Doridler içinse 20. parçaya kadar biriktirip uri ile almak mantıklı 20 den sonra uri düşüşü az oluyor ama kutular bitene kadar sen yinede almazsın bitince duruma göre alırsın.

4. Tasrim+ arge gerisiyle kapiya bas kapi yap

5. senberk99

senberk99 User

Arkadaşlar 300-400de anahtar vardı 15 zeta yaptım onları açtım apis 15 parça buldum apis şu an 280k uri 1 lf4 buldum tasarım yok bo2 lf3 falan baya geldi ayrıca 15zeta 5havoç oldum kapıya uri basmayı pek istemiyorum aslında ?

6. Merhabalar;
    Bence eğer paladium toplamaktan veya kutu toplamaktan sıkılmam diyorsanız kapılarınızı galaxy gates basarak açmanız daha mantıklı.

İyi forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

Palladium genellikle bizde olmuyor.Protokol yok pette arge yok kutu argesi olarak fakat katlayici var ben saatte 9-10 k uri ve 35-40 gg topluyorum kutu ile(katlayici mevcut) ve 70 uri 1 gg tum uri+ggleri basiyorum zetaya+zetadan gelen (50 k uri) yi de basiyorum zetaya tekrar

8. Merhabalar;

Dediğim gibi buda bi seçenek tabi uridiumla geliştirme veya gemi eksiklerinizi veya kutu anahtarı alıp özel günlerde bunları kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. zeus al + zeta aç apisi bulursun merak etme

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısını açıp havoclarınızı fulleyebilirsiniz,kapıdan gelen ve mevcut anahtarlarınızla korsan kutusu Açarak LF4,Apis ve Zeus parçası bulmak için kullanabilirsiniz.irislerinizi geliştirmeyide unutmayınız :))

İyi Forumlar.

11. senberk99

senberk99 User

Tesekkurler irisler de. hopsi 8 :)

12. Kıta40

Kıta40 User

Indirim paketi cek ve gelistirmesi olmayan lf4 bo2 roketatar ve irislerini 16 seviye yap

13. Tom_Cat

Tom_Cat User

geliştirme+pet protokol+30 arge + kalırsa biraz kutu aç.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.