1 m uri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Win[RAR], Jul 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Win[RAR]

Win[RAR] User

öncelikle merhaba ben bu pazar 1 m uridium çekmeyi düşünüyorum acaba ne yapmalıyım

gemi 4 hangar goli (diminisher) aegis bütün tasarımları var vega ve sinek

arge 27 kalına ayarlı

lf 3 full

bo2 full
    lf4 6

full iris apis var zeus 1 parça

1 havoc 5 zeta yaptım

2 herkül 2 kappadan

elmas kalp güve var

pet 15 level kami 3 falan hepsi var
    sizce ben ne yapmam lazım ben full kutu almayı düşünüyorum

Last edited: Jul 21, 2015
  2. eşya geliştir yada tasarımları tamamla

3. Merhabalar,

Donanım ve gereksinimleriniz ile ilgili bilgi ve seçenek belirtmemişsiniz. Bir çok şey yapılabilir.:) konuyu biraz daha açarsanız ben ya da arkadaşlar mutlaka fikirlerini bildirecektir.Şimdiden güle güle kullanın diyelim.

İyi forumlar

4. BonusRasta

BonusRasta User

Zeus ve Apis yoksa (ya da az parça kalmışsa) tamamlayabilirsin, anahtar alabilirsin, kapı yapabilirsin, diroit düzeni alabilirsin. Ama •*Sehzade*•'nin dediği gibi gemi ekipmanlarını yazarsan daha çok yardımcı olunur

5. Win[RAR]

Win[RAR] User

onları yazmayı unutmuştum ya çok acil gitmem gerekti düzeltim şimdi

6. Merhaba ..................................................................................................................................Hesabınız hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz size yardımcı olabilirim . ..................................................................................................................................Pr00FSTr1kE ..................................................................................................................................Keyifli forumlar

7. Win[RAR]

Win[RAR] User

unutmuştum ya kusura bakmayın yazdım şimdi bakabilirsiniz

8. BonusRasta

BonusRasta User

Kutu almayı düşünüyorsan öyle yap, Zeus gününde açarsın. Şanlı olduğun bir haritada kullanırsın, hem başka şeylerde gelme şansın var.
    Alternatif olarak, geliştirme indirim günü halen devam ediyorsa o günde irislerini geliştirebilirsin.

9. Win[RAR]

Win[RAR] User

bende zaten şuanda 130 tane kutu anahtarı var arge yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim zaten 27 argeyim ama bi daha cekersem arge yapıcam ben bide 500 tane lf4 gününde 500 tane zeus gününde açmayı planlıyorum

BonusRasta likes this.
  10. bence burgu al sonra apis zeus lf4 havoc hercul avina cik bunlarn gunlerini bekle mavi anahtar kirmizi anahtar falan bekleyemiyosan direk yesl anahtar al ama tavsiyem 4-1 4-2 4-3 4-4 4-5 hartalarnda kutu ac sansin artiyor geriye para birakrsan argeye ver 30 31 arge saglam oluyor sana tavsyem boyledr bu arada modlarm sayglar :)

11. Win[RAR]

Win[RAR] User

teşekkür ederim değerlendiricem kırmızı mavi kutu beklemiyorum ya yeşil alacam apis zaten var bana zeus ve lf4 lazım şuan :)

12. (Patiq)

(Patiq) User

1m urıye nemı yapılır hım hıc bırsey :D saka maka en ıdealı anahtar gıbı duruyor 500 LF4 500 havoc gunu mantıklı bunlar harıc yapıcan hersey bosa ısraf olur

13. Win[RAR]

Win[RAR] User

aynen öyle düşünüyorum kardeşim aslında aklımda full zeta yapmak var ama oda sonraya kalsın

14. kardes sana bir iki tavsiye daha : dier arkadasnda dedigi gibi esya gelstr birde sana tavvsyem 1 m cekecek paran varsa uc bucuk tl yide bence esrgeme indm lpaketi al uridiumla aldiin hersey icn sana yuzde 25 indrm sagliyor kick paketi 3.50 buyk paketi daha pahali oda 8 hafta boynca sagliyor kucgnden al yuzde 25 indrmle al uridiumla aldiin her seyi 1 hafta sureli istersen vip paketide al 1 aylk 11 tl hem ozellklernden yaraarlanrsn hemde yuzde 5 indrm daha ekler yuzde 30 a alms olrsn mesela 100000 uridiumluk seyi sana 70000 uridiuma verir bayagi karli ikarsn neyse fazla uzattm tavsyem boyledr sayglar :)

15. Win[RAR]

Win[RAR] User

hepsi daha şuanda hazır kardeşim merak etme teşekkür ederim gene üşenmeyip yazmışsın zaten öyle alacam kutuyu falan :D ben sadece ne yapmam lazım ona karar veremedim

16. ne demek kardrsm insanlara yardm etmek icin elmzden geleni yapiyorz :)

17. Win[RAR]

Win[RAR] User

teşekkür ettim o zaman :)

Thread Status:
Not open for further replies.