1 m uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ΓΘCCΘ•™ tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar gemim 19 lvl 8 iris 2 havoc 36 arge 3 hangar goli vega spearheard golide spectrum solace wenom falan tasarımlar full pet var onunda gerekli herşeyi var kami3 kombo 3 hammadde 3 iris geliştirmeleri hepsi 4 lvl gemim 3 lf 4 güve uçuş düzenim var 1 m uri çekmeyi düşünüyorum sizce uriyle ne yapmalıyım full zeta mı eğer 1 m uri yi zetaya basarsam kaç kere açılır ? sizce ne yapayım lütfen fikirlerinizi yazınır

Herkese İyi Forumlar

2. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

dostum ben sana şöyle söyleyeyim. gemimde indirim paketi+vip mevcut. %30 indirim eder. gg başına 70 uri gider. 100 bin uridiuma da açtığım oldu tam iki katı 200 bin uridiuma da. sen bunu ortalama 150den açtığını varsay. 50 bin uridium zetadan gelir. 100 bin de. en az 7-8 kez açarsın. tabi bilemem şans işi. biraz da darkorbitin kazığı bu. he bir de şunu söylemeliyim ki. sakın ha x3 uridium gününde kapıya basıyım deme. 1 milyon uriye de açamazsın 1 tane zetayı haberin ola :):)

3. neden ki 1 m ye açılmaz :D bide sence zeta mı basıyım ? diğerlerini okumadın mı yazdıklarımı :D

4. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

geliştirme yapma boşuna. bana kalırsa urini beklet eline para geçtiği zaman indirim paketi+vip al. sonra zeus gününde zeusun 19 parça olana kadar kutu aç. ki 400-450 kutuya rahat bulursun 19 parça. 19 parçada zeusun fiyatı 228 bin olması lazım. 500 bin kutu desek 228 bin de zeus için. 700 bin. sana kalır 300 bin 400 bin uridium. ondan sonra hepsiyle zeta yap. şunu tırnak içine alıyorum bak "indirim paketi+vip olmadan kapıya gg basma derim büyük zarar edersin"

5. riddick26

riddick26 User

rahat derken zeus gununde 650 kutu actım 1 parça çıktı anca

Cannabiss26, carti1990 ve kansu bunu beğendi.
  6. kansu

kansu User

o sendeki nasıl bi şanstır :D

Cannabiss26 bunu beğendi.
  7. Ancasin

Ancasin User

Üç aşağı beş yukarı gemilerimiz aynı seninle. Ben haftaya pazar çekebilecem ve zetaya basmaya kararlıyım, sana da tavsiye ederim. Tabii karar sana ait.

8. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

keşke bir duş alsaydın kardeş :D 250 kutu açtım 13 parça zeus buldum. 1 tane de lf4

9. Cloud

Cloud User

1m uriyi ne yapacağın sana kalmış :D

zeta yap biraz anahtar al zeus ve lf4 parçası ara

10. Bence uridiumu Zeta'ya basmak gibi bir şey yapmayın. Onun yerine kutu açmalısın bence.

11. Kral-87

Kral-87 User

aynen kutu açıp LF-4 çıkarmaya bak yada kalp al :p

12. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

1Milyon uridium'u zeta kapısına basmanızı tavsiye etmem onun yerine ganimet anahtarı alıp zeus gününde kutu açabilirsiniz bu sayede zeus parçası apis parçası ve lf4 bulabilirsiniz tabi 1 milyon uridiumun hepsi ile anahtar alırım diyorsanız indirim paketini tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.