Kutlama 1 m uridima abg kaç defa dönülür

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbdelisi10 tarafından 19 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbdelisi10

fbdelisi10 User

55 uriden hesaplarsanız gelen urılerıde kapıya tekrar basacam

2. sana tafsiyem mesele alfa ve beta 2 defa açık gama az kaldı sakın gamaya basma alfa yıda betayıda bitir sonra gene bas çünkü son parçalar bazen baya bi ugraştırıyor insanı bence baya bi dönersin en az 15 alfa 12 beta 5-9 gama dönersin belkide daha fazla kg

fbdelisi10 bunu beğendi.
  3. fbdelisi10

fbdelisi10 User

saol cevap ıcın bugun 120 k urıyle dondum 30 k + ucb seref tp kar eddım :D

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Bir milyon uri ile indirim paketiniz varsa ve hafta sonu açmaya çalışırsanız çarpanlarıda tutturduğunuzu var sayarsak toplamda 35 kapıyı geçmez diye düşünüyorum ama tabiki bu benim şahsi fikrim. birde şans melekleriniz yanınızda olursa diye düşünüyorum .

İyi forumlar.

5. fbdelisi10

fbdelisi10 User

24 saatte max kaç kapı yaparım acaba gemı 40 arge ful destek kam 3 full lf 4 yarısı 16 kalkan 0 g sampuan

6. Zeta dön bence aksiyon arama hiç gelen ödüller şahane

7. yunus4041

yunus4041 User

konu açma yeri nerde

8. yunus4041

yunus4041 User

millet konum açamıyo ki konum aç yazan hiçbiyer yok kafayı yiycem

9. Genel konulara gir Ctrl+f yap konu diye arattır butonu bulursun öyle. Bu şekilde tarif ediyorum zira senin gibiler anca böyle bulur 2 satır yazı okumaya acizsiniz çünkü

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Buradan gerekli bilgiyi ala bilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Eğer kapıyı güzel açarsanız çok az bir zarar ile çok fazla kapı dönebilirsiniz. Eğer çarpanı güzel yakalar ve arkadaşın dediği gibi kapılar hazırken kapı basmazsanız neredeyse kapılardan kastığınız ile kapıyı tekrar açabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.