1 M Uridium Harcama Yardim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar 1 M uridiumu nasil harcamaliyim
    Kafamda 3 sey var
    1-Uridium ile Kronos acmaya calis
    2-Uridium ile Zeus gunu kutu ac Zeusu 15/20. parcadan sonra Uridium ile al
    3-Irisler+Apisi 16 level yap

Gemi Ozellikleri
    +22 Lf-4
    +Full lf3 full bo2 full elit hiz
    +8 Iris+Apis var ve hepsi 6 Level
    +Kalp Guve Elmas Icice Yengec Kiskac Halka Burgu
    +Pusat var ,Spectrum sentinel venom diminisher var
    +8 Havoc 1 Herkules var (2 tane daha herkules gelecek)+suan 2 tane zeta kapim acik ve kapidan gelen urileri de basacagim
    Toplam 8 Havoc 3 Herkules+ 3 Zeta Kapisi Acik denilebilir.
    +Arge 27
    +23 zeta ,2 kappa yaptim
    -Zeusum 2 parca,yedek apis 35 parcada

2. Geliştirmeleri şimdilik es geç bence, geliştirme saatini bekle, dayanamıyorsan, vip+ indirimin varsa direk geliştir gitsin.
    Zeta yap havocları fulle, sonra direk kappaya yönel, hercülleri fulledikten sonra çift konfini ona göre ayarla, pusatını sağlam bir baskın aleti yaparsın, zaten gerekli diroit düzenlerin var, kıskaçta al bence.
    Urinin hepsini kutu alma, tahminim bu 2 hafta içerisinde kutuya indirim gelir, o şekilde kutu alırsın, 600 kutu alsan, 400 kutuyu zeus gününde, 200 kutuyuda lf4 gününde açarsın.
    Onun dışında zetadan gelecek ar-ge ve satın alacağın ar-ge ile, ar-geni 33 yapmaya çalışabilirsin 33 arge konuları var araştırırsan güzel olur.
    Son olarak zaten full+full olmuş sayılırsın :D Darısı bizim gibilerin başına.

3. :) Sende olursun ya saol cevabin icin kiskac ucus duzenim var.22 lf4 u 30 yapmayi dusunuyorum kappayla da 35 yaparim boylece

bugrahansezgin bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.