1 m uriye ne yapim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONETÜRK tarafından 12 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONETÜRK

ONETÜRK User

Arkadaşlar ve adminlerim 1 m uri çekicem bu pazar fakat ne yapıcağıma kararsızım hala.
    gemim:18 lf4 8 lwl hepsi,diroitlerim 16 lwl,31 arge,10 havoc,3 Hercules.

sormak istediğim sizce 1 m uriyi kapıya mı bassam yoksa anahtar çekip lf4 için mi uğraşsam.arge düşünmüyorum.
    not: wip+indirim paketi var

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar Bölümüne açmalısınız.

Konunuzu şimdilik taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

3. ONETÜRK

ONETÜRK User

Teşekkürler modum dikkat edicem. sizin fikriniz nedir ne yapsam yararıma olur?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havoçlarınızı tamamlamışsınız,

Çekeceğiniz Uridiumun hepsiyle Kappa kapısı yapmanızı öneririm.

Hercülesleri fullemeniz geminizin kalkan ve darbe puanı açısından güçlenmesini sağlıyacaktır.

Hercülesleri tamamlamaya çalışırkende LF-4 alma şansınızda olacaktır.

Keyifli Forumlar.

ONETÜRK bunu beğendi.
  5. hercül yapabilirsiniz lakin tek başına kappa fazla uri getirmez yani her kapı yapışınızda 150k gibi uriniz eksilecektir . oda yaklaşık olarak 7-8 kappa yapabilirsiniz demek oluyor en fazla 1m uriyle . o nedenle iyi düşünmeniz gerek , hercül sadece kalkan ve hepsini tamamlayınca %20 darbe puanı veriyor . yani atak olarak birşey vermiyor sadece daha uzun süre dayanabilmenizi sağlar , bu nedenle sizin düşünmeniz gereken şey bu . Normalden 5-6 saniye daha fazla dayanabilirsiniz(tabi bunun için full hercül olmanızda lazım ama 7 de 7 hercül çıkacağını sanmıyorum) veya lf4 sayınızı artırıp vuruşunuzu artırabilirsiniz , 1m uri ile vip + indirim ile yaklaşık 950 tane anahtar alırsınız , x2 lf4 günü en azından 10 tane lf4 düşürebilirsiniz diye düşünüyorum . ek olarak yarın twitch den kod dağıtımı yapılacak onuda takip edin bence , indirim kodu verirlerse epey işinize yarar

6. Seviyelerine ve lf4 sayına bakarsak hasar konusunda sıkıntı yaşadığını zannetmiyorum. Bencede uriyi kappa için harcamak daha mantıklı %30 indirimde var tadından yenmez gibi duruyor. Kıyamam o kadar uriye dersen argeni en azından 41 e çıkarmaya çalışmanı öneririm. Pet konusunda bilgi vermemişsin belki istemediği içindir ama yinede yazayım petin slotları açıp sevmediğin lf3 ve bo2 lerle donatabilirsin :p

7. öncelikle lf4 leri 30 tane yapmadan bence kappa işine girme, argen 40 tan az ise arge yapmanı tavsiye ederim, olmadı kutu işine gir

8. Aslında Kappa yapman lazım fakat Kappa'da Uridium'u çok harcarsın, getirisi yok. Eğer ki ben ileriye dönük olarak sürekli kutu falan toplayıp galaksi kapısına basamam diyorsan Kappa yap, aksi takdirde lf4'lerinin seviyesini geliştir.

ONETÜRK bunu beğendi.
  9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence uridiumu kappa kapısına gönül rahatlığı ile harcayın.Hem çıkacak olan LF-4 lazer topları işinize yarayacak hemde herkül sayısınız artacaktır.Benim fikrim bu yönde tabi saygı değer forumcularmızında fikrini almalısınız bence.

Keyifli forumlar.

10. tekrardan yazma ihtiyacı hissettim , öncelikle lf4 sayınız 35 olmadan lf4 lere seviye basmanız zarardan başka birşey değildir . ek olarak sizin hercül eksiğiniz için o 1m yetmez , onun için bi 3-4m daha olması lazım . o nedenle bence cuma(yarın) indirim kodu verirlerse almaya bakın , alamasanızda anahtar almak en iyi seçenek . 17 tane lf4 eksiğiniz var , 17x50 = 850 vuruş farkı yaratır x1 ile buna seprom güçlendirici eklerseniz x1 ile 1500 farkeder vuruş x4 ilede 6k yaklaşık . bence kutu alıp lf4 e devam edin ve 35 lf4 ünüz olana kadar lf4 lere seviye vermeyin(tamamiyle zarar 35 lf4 den önce vermek)

güncelleme(gecenin 2 si saat) : çok şanslısınız :D %15 anahtar indirimi çıkmış , vip + indirim paketiyle %45 indirim yapar . akşam twicth deki yayında indirim kod alabilirseniz(dağıtırlarsa şayet) 75 indirimle alacağınız anahtarlarla lf4 ler fullenir . 45 lede tanesi 825 uriye geliyor yani 1200 tane alabilirsiniz

Son düzenlenen: 12 Kasım 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.