1 milyon credim var ne yapabilirim sizce??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve K0RLASH tarafından 13 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. K0RLASH

K0RLASH User

Beyler 1 milyon credim var.önceden nostromo almıştım bide 500 bine hst-1 almıştım.Şu anda 1 milyon var ne yapmalıyım sizce?

2. Çok fazlaymış, şuanda ne diyeceğimi bilemedim. :D

3. Hiçbirşey ... o para ile şu anda alabileceğiniz en iyi şey 4 LF2 , onu da tavsiye etmem.

Skylab'den hammade gönderip oyuna satarsanız daha çok paraya daha çok şey yapabilirsiniz.

Saygılar.

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

4. K0RLASH

K0RLASH User

dalga mı yokssa gerçek mi? :)

tamam tşkkürrler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2014
  5. Yeni mi başladın oyuna ?

Eğer yeni başladıysan Forumun S.S.S köşesini ve bu köşesini yani ''Yeni Başlayanlar'' ı istediğin zaman ziyaret edebilirsin.

6. K0RLASH

K0RLASH User

4 tane lf-2 varmış zaten de mesela kaç milyonla ne alabilirim güçlü olmak için?

de ordan bu konu hakkında bir yer görmedim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2014
  7. Ardarda mesaj yazmak yasaktır. Mesajınızdaki DÜZENLE butonuna tıklayarak düzenleyebilirsiniz.

8. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Oyuna yeni başladığınızı düşünerek size şu tavsiyeyi veriyorum yapabildiğiniz görevlerin hepsini yapın sonrasında ekipman bilginiz ile yeni konu açın ve yardımcı olmaya çalışalım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.