1 MİLYON URİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___NEŞTER___[İMZA] tarafından 6 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba arkadaşlar

13 lf4
    10 havoc
    1 herkul
    Diğer her şey tamam

ve 32 arge bir gemim var

Yarın kısmet olursa 1 milyon uri çekmek istiyorum

sizce bu uri ile ne yapmalıyım

fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. Bilgilendirme için sağolun.

4. Tek yapman gereken LF-4 çıkarmak sana biraz taktik vereyim elinde 3,5 tl paran bir kenarda dursun.Darkorbit her ay ganimet anahtarına %15 indirim getiriyor.O indirim geldiği zaman sende 1 haftalık indirim paketi çek %25 de oradan.Büyük ihtimalle VIP sindir %5 te oradan toplamda %45 indirim olucak ve Ganimet anahtarı 825 uriye düşecek.Elinde de 1 milyon uridium var.1 milyon uridium ile 1212 tane ganimet anahtarı alır . LF-4 günü geldiği zamanda açarsın yaklasık 15 tane çıkarırsın diye düşünüyorum.İyi oyunlar :)

5. Cevap için teşekkür ederim. Aklımın bir köşesinde durur.Pete modul ve protokol alıp uri toplamak istiyordum.Kristallon keserken midem bulanıyor artık çünkü.

6. Diğer bir yandan hercüles için de çalışabilirsin 1 milyon uri ile yine 3,5 tl ile 1 haftalık indirim paketi çekerek 7 tane Kappa Kapısı açabilirsin.7 tane Kappadan yaratıklarla beraber toplam 30 bin uridium geliyor.Gelen uriylede 1 Kappa Kapısı daha açabilirsin.Toplamda 8 Kappa Kapısı yapabilirsin :)

7. Açıkçası 10 havocu %33 ihtimalle tamamlarken bu kadar eziyet çekmiş biri olarak. Kappa kapısına para basmam.Hercules olmasa da olur.
    Korsan sandığı fikri aklıma yatıyor yine de.

8. Yani LF-4 çıkarmak herşeye göre daha mantıklı gibi duruyor.

9. Tavsiyelelerin için teşekkür ederim.Bir fikir verdin.

10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Bence kutu açma herküle odaklan herkül havoctan daha iyidir
    Ayrıca diroitlerini 16lvl yap

11. hercul ve lf4 şansın var kesinlikle kappa taktik ogren ole yap ama

12. titans___

titans___ User

malesef çok herculu ta adam kesdim ama hercul ve çift güçlendiricide kesdim normalde öyleyken tabi kalkanlar tam gelişmiş birde kappadan güçlendirici gelince 5 kişiyle bende elmasda baya dans ediyorumhatta kaçdıklarımda oluyor du ama 1 tlilik güçlendiric 20tllik falan alınca ben günde 4-5 saat girince bir ay falan gidiordu sepdede sıkıntı yokda rsb mahvediyor insanı çoğu boşa gidiyor meretin gören kaçıyor x-2 sonra beyaz en sonda rsb varsa uber roket bazen o halimle havocsuz tek gemiyede kesilmiyor değildim tam dpi kalkanla girip de ne söylesem az öyle mükemmel oyunculara

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende lf4 gününde kutu açmanızı tavsiye ediyorum

İyi forumlar

14. herculçalış hercul fulenince epsılon yap epsılon gelince TR5 Ülkü klan raid bi ugra :D

15. WolfWar

WolfWar User

Kardeşim 1m uri ile senin yapman gereken en mantıklı şey kappa kapısı yapmaktır. Hem herkülleri fullersin hem de lf4 leri fullersin.

16. arkadaşlar herkul demiş herkes de.... Bu herkül sadece kalkana yarıyor ve hepsi full olunca %20 dp gibi bir değer veriyor sanırsam

Yani havoclarım full olmasa hiç düşünmem de mecbur herkule kaldık :)

WolfWar bunu beğendi.
  17. WolfWar

WolfWar User

Her zaman dediğim gibi '' HERKÜL CANDIR GERİSİ HEYECANDIR '' :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.