1 milyon uridium ile kaç alfa-beta-gamma açarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΣSCOBΛЯ tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ΣSCOBΛЯ

ΣSCOBΛЯ User

merhabalar, sorum başlıkta da belirttiğim gibi.
    başka kapı açmayacağım havoclarım full, hercules'leri mi de başka bir zaman fulleyeceğim.
    amacım rütbe falan değil, beyaza çalışmak istiyorum.

-YUKO(BRB)- bunu beğendi.
  2. Ben Test Server ı açıldığında ordaki gg ler ile denedim direk 100 100 basarak gittim bu sonuca ulaştım sadece bilgin olsun diye yazıyorum sana 1milyon a ortalama ne kadar açabileceğini söylerler zaten birazdan;
    alpha 1200gg
    beta 2100gg
    gamma 5100gg

3. ΣSCOBΛЯ

ΣSCOBΛЯ User

bu kadar fazla olacağını sanmıyorum, cevabın için teşekkür ederim

4. gg indirimi olan günde %30 indirim de cekersen en az 100 kapı

5. ΣSCOBΛЯ

ΣSCOBΛЯ User

evet öyle yapıcağım bi acelem yok, şuan zaten sınavlarım var, sadece girip seprom atıp çıkıyorum. her indirim olduğu zaman 3 kapıyıda iki kez açıcam. belki şanslı hissedersem kappa felan açarım ama zaten kapıdan gelen uridiumlar bunu karşılar diye düşünüyorum.

bu arada sanki 100 çok abartılı mı oldu, tam emin olamıyorum ya :D

6. dünden bu yana 20 kapı yaptım yaklaşık 50-100k zarardayım ama gg lerde şanssız oldugumdan dolayıdır buda yoksa kendini karşılıyo dediginiz gibi :)

7. Benim dediklerim abartı geldi ama 1m uri ye en az 100 kapı açmak normal geldikse kolay gelsin..

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1 mlyona 100 imkansiz gg ler carpanda tutarsa indirim vs en cok 4 er kez .

9. dene bi görürsün imkansız mı deilmi?

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

20 kapi kac uri gitti simdiye kadar?

11. 1k-1.5k arası alfa
    2k civarına beta
    3k civarındada gama açıyorum ben genelde

tabi gama açılana kadar alfa 2 kez rahat açılıyor

12. 500k ile başladım şuan 97k urim var 20 kapı yaptım alfa beta ve gama 2 şer kere daha acık onlardan gelen urilerle 400k urim olucak yani 100k zararla 26 kapı :)

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

guzel sanslisiniz demek taktik falanmi var cok guzel acilmis ama istisnai durum bu genelde boyle ard arda acani gormedim ben

14. ne şansı kardeşim şanssızım şanslı olsam uri kasardım sen hiç abg açmadın anlaşılan

15. kaansakal

kaansakal User

3500 GG ye 2 alpha 2 beta 1 gamma açılır(tabii 100er basarsanız 5bine açamazsınız :)) Diğer taraftan bu 5 kapı size 230bine yakın uridium vericektir.İndirim zamanı yaparsanız üstüne uridium kasabilirsiniz.En kötüsünü düşünelim:4500 e açılsınlar,her 5 kapıda 20bin zarardasınız.Gerisini hesaplayın artık :)

16. Alfa açılsın portalı yerleştirmeyin, Beta açılsın sonra yine yerleştirmeyin, Gammayı 10arlı basarak açın. En kolay böyle açılır tahmini (kapılardan da uridium gelecek) toplamda 70 kapı olur.

17. Hemde 70 kapı olur öyle mi? 1 milyon uriye Darkorbit te 70 kapıyı bu güne kadar kim açmış ki çok merak ettim doğrusu.

18. eğer indirim paketi varsa zaten yoksa basma derim..3500 gg ye ortalama 2 a 2 b 1 c kapısı açabilirsiniz.tavsiyem açılan kapıyı hemen yapıp gg basmaya devam etmeniz..

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben sasirdim 1 m.uriye defalarca kapi acmis yapmis biri olarak ki indirimdede actim gg degil uri ile daha cok actim ama bu rakamlara hic ulasamadim sanirim bende sorun var:D

20. WolfWar

WolfWar User

İndirimsiz hepsinden ortalama 3-4 tane olarak toplam 10 tane açabilirsin ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.