1 Milyon Uridium ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MeVoxD tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MeVoxD

MeVoxD User

Merhaba Arkadaşlar gemim vega

3 Lf3
    1 İris

Başka Elit Birşey yok şuanlık zaten açalı daha 2 gün oldu.

Gemide 1.120.000 uridium var ne yapmalıyım öncelikle yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

2. Merhabalar,

öncelikle aramıza hoşgeldiniz.kalkan ve hız jenaratörleri lazer silahı ve yardımcı cpu lar ile başlayabilirsiniz derim.bunun yanında bence ilerledikçe argeyi unutmamak gerekir diye düşünüyorum.

iyi forumlar

3. MeVoxD

MeVoxD User

Hoş Bulduk,

Teşekkür ederim,

Pet konusunda ne yapmalıyım peki ?

4. Merhabalar,

temel gereksinimleri tamamladığınızda elde edeceğiniz güç ile kolayca alabilirsiniz.bence ilk olarak saydığımız eksikleri tamamlayın derim.

iyi forumlar

5. MeVoxD

MeVoxD User

Sağolun çok teşekkür ederim. Diroitleri ne yapmalıyım Kredi ile almam mı daha mantıklı olur acaba.

6. تأثير

تأثير User

Kutu al aç bence. Çok erken davranmışsın bu kadar uri için en azından 8 iris olmayı beklemeliydin.

7. Merhabalar,

bizler sizler için buradayız.Forum sayfamıza her zaman bekleriz.bence ilk diroitleri elinizdeki kaynakla alın gerisini açık arttırmadan şansınızı deneyerek de temin edebilirsiniz diye düşünüyorum.

iyi forumlar

8. MeVoxD

MeVoxD User

aceleciyim biraz bende farkındayım bunun Ganimet anahtarı almayı düşünüyorum aslında ama bazı günlerde daha avantajlıymış diye duydum.

9. senberk99

senberk99 User

Bence bunları yapabilirsiniz o kadar uridium ile;
    ---LF-3 sayısını 31 yapabilirsiniz(280k uri)
    ---BO-2 sayısıını 16 yapabilirsiniz(160k uri)
    ---İrislerin 2 tanesini daha uridium ile aabilirsiniz(54k uri).Sonrasını açık arttırmadan credi ile almanız mantıklı olacaktır.
    ---Pet alıp 8 level yapabilirsiniz(50k uri).8 level olduktan sonra şu 3 modülü alabilirsiiniz.
    +Kamikaze 3 =50k uri
    +Hammadde toplayıcı 3 =37.500 uri
    +Otomotaik toplayıcı 3 =37.500 uri
    ---Sonrasında argenizi 16 yapabilirsiniz (toplam gidecek uri =325k uri)
    Toplam gitmiş olan uriiumunuz=1 milyon uridium
    Bu giden uridiumu 700k ya düşürmek için ;
    ---1haftalık avantaj paketi(uridiumlu malzemelerde % 25 indirim)
    ---1haftalık vip(uridiumlu malzemelerde % 5 indirim+pet ücretsiz tamir)
    Kalan uridium ile 5-3 hariatsında palladiumu çok topluyorsanız radar alabilirsiniz.Veya kasılmak issiyorum derseniz aegis alıp birde kalp ve elmas uçuş düzenlerini alabilirsiniz.

10. sana kısa bir taktik pet al kutu topla 9 kurtarma 3 radar al 37 arge yap kutu topla ful bunları indrim paketiyle al tabi

11. Öncelikle vip almanız lazım ardından genel olarak uridiumla alışveriş yapacağınız için indirim paketi de almalısınız.

Aceleciyim dediğinize göre önce goliathı çok ucuza alabilirsiniz

Ek---15tane G3N-7900 (30k uri)
    Buraya kadar tamamen katılıyorum gerisi için bize nasıl kasılacağınızı söylemeniz lazım.Öncelikli olarak sizin bolca kredi kasmanız lazım çünkü alınacak 6 tane iris var. Yeni olduğunuz için daha skylabınız tam değil onun için biraz zaman geçecek.

Dipçe: Bizim 6 ayda ne emekler vererek oluşturduklarımız 182tl'ye alınabiliyor...

senberk99 bunu beğendi.
  12. İlk olarak diyecegim sabırlı olup uridyumları hemen harcama yükseldikçe sana daha çok lazım olacaklar kasılmana bak ilk önce bi 10 seviye ol . Gelen etkinlikleri okuyup ona göre de gidebilirsin
    -Premium varsa veya indirim günleri geldiginde arge kutusu al derim.
    -onun dışında lf3 ve elit kalkan için urudium vermeye gerek duymadım ben açık artırmadan alsan daha iyi olur 15-25m credi bi fiyata alabilirsin
    -yanına bir pet çek seninle birlikte yavaş yavaş kasılsın 8seviye olduğunda birsürü protokol felan alınacağından epey urudyim lazım olacak
    -arkadaşlarımızın dedigi gibi ilk 2-3 irisi uridyum ile kalanını kredi ile alabilirsin.
    -birkaç tanede flax al idarelik hasarın artsın
    -skylab geliştir sürekli gemiye aktarma yap kredi kas hızlıca
    -goliath veya başka bir gemiye geç sonra

13. senberk99

senberk99 User

Malesef böyle birşey var ama yapacak bişey de yok gibi ek için teşekkürler unutmuşum :D.En azından şu kampanya yok eskiden bu vardı bi ara 45tlye 75kuri çekene x3 te(225k) her 45tlye 1 herkül+750gg böyle birşey vardı yani biz emekler verip kappa açıyoruz herkül almak için adamlar kappa açmadan herkül alıyolar bakın uriidium çekmeye bişey demiyorum bende çekiyorum arada bir ama emek ile alınan herkülü 45tlye alınmamalıydı..Neyse ki şu an böyle bi kampanya yok ...

14. MeVoxD

MeVoxD User

tüm bilgilendirmeler için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım peti aldım bile :) 3 iris de aldım lf3 ler ve kalkanları fulledim hızlarda tabiki 6 arge var şu an skylaba yüklendim biraz da :)

15. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Gerekli bilgilendirmeleri aldığınızı düşünüyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

16. MeVoxD

MeVoxD User

konuyu kilitleyebiliriz modum teşekkürler herşey için :)

17. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.