1 milyon uriyi eritmek

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by »«●DДЯŁД●»«, Jul 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Herkeseiyi forumlar!
    Farkındayım şu aralar çok fazla konu açıyorum amma önerilerinize ihtiyac duyuyorum.
    1m uri vardı indirim paketide aldım 2 zeta açtım x2 bekliyorum, 200 anahtar-tortu-çark aldım, birazda pete slot falan açtım 400k uri kaldı.
    Solace-Sentinel-Venom
    PET-Kami3 Oto yağma3 hammade toplama3 3 de radar protokol
    Burgu-Güve-Halka-Çark
    2Lf4 3Havoc
    25 arge düşmanlara karşı lazer bonusu ve kalkan ağırlıklı
    Elit bol
    Apis Zeus yok apiste 20 parça var
    Tr5 bu arada

Gemi özellikleri bu uriyi neye harcasam diyorum, geliştirmeler için daha erken diye düşünüyorum ben ama belkide droitleri hazır indirim varken geliştirmeye başlasammı yoksa hem geliştirme indirimini bekleyip tekrar indirim alıpmı geliştirsem ilk sorum budur.

2. si ise zeus almış arkadaşlar 200 kutu var 100 de zetadan gelir altın ganimet açacağım apis altın ganimetlerden çıkıyormu? Birde 300 kutuya zeus bir 20-30 parça çıkarmı yoksa lf4 gibi zeustamı zor çıkıyor?

3. ise havoc dışında diğer droit tasarımları ve kapılar hakkında bilgim yok şu kapıya başlayıp şunu fullemeye başla veya başka önerileriniz varsa sizden ayrıntılı-kısa fark etmez duymak için bekliyorum.

Biraz uzattım ama :) herkesin önerilerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

2. bugün çift kapı günü var full zeta yap güveyle havoclar fullenene kadar
    sonra kutuların hepsini bugün açmaya çalış
    lf4 günü sadece lf4 çıkacak diye birşey yok herşey çıkabilir zeus gününde apis gününde farketmez
    ama benim kendi tecrübeme göre zeus parçası daha zor çıkıyor havocları fullemeden zeusu düşünme bence

Darion26 likes this.
  3. Darion26

Darion26 User

Apis parçaları her yeşil sandıktan çıkıyor zeus-normal gün farketmez.
    Zetayla havoc fullemeni öneririm, bende şuan 1m uri gibi bir miktar hedefliyorum. :) Açıkcası gelen dosyalar ve anahtarlarda işini görecektir. En kötüsünden 3 zeta daha açabilirsin ki kim bilir belki de havoc fullenir.
    Geliştirmeler için kesinlikle erken, sonuçta daha 8 iris bir gemi. Muhtemelen apis tamamlanır zetalardan gelen kutularla.
    Bu arada soru sormaktan çekinme bu forum sonuçta bunun için var. :)

4. Valla bugün x2 gelecek ise zamanım olursa en azından zetanın tekini bitirip bir zeta daha açıp hazırda bekletirim.
    Şu anda zeus gününde kullanmamı önermiyosunuz sanırım birde anahtarları doğrumu?

Ya tabikide öylede sürekli copy paste yapıp tekrar tekrar aynı şeyi soruyor gibi hissettimde aşama aşama ilerledikçe her adımımda daha deneyimli insanlara danışmak istiyorum.
    400k ya %25 indirim olsada 3 zeta zor gibi duruyor ya çarpan denk getiremiyorum sıkılıncada 100 100 basıyorum o konudada taktikleriniz falan varsa duymak isterim herkesden açıkcası.

5. Darion26

Darion26 User

Bayadır gg basmıyorum aslında :/ Fakat bütün hafta boş geçirmezsiniz diye düşünerek yazdım diyebilirim. :) 100k uri ek olarak zetalardan gelecek ve elinizdekilerle 500k uri ediyor 525k uri varsayarsak (toplam olarak) her zeta için 2300 (172.5k) gg yeterli olacaktır ve gelenlerle birlikte 150k uri 150 de anahtar olacaktır :) Belki ekstra bir zeta daha açılır :D Maksimize bir hesap yaptım çok değişken rakamlarda açılıyor x2 günleri.

6. normalde 1500 gg ye açılan zeta ne hikmetse bu x2 gününde 1800 den aşağı açılmıyor var bir gariplik ama neyse :D

Darion26 likes this.
  7. Hep Alamanyanın oyunları bunlar arkadaşlar, gelmeyin bu oyunlara :D

Darion26 likes this.
  8. Sürekli zeta dönmeni öneririm.Yani zetadan gelenleri de takrar zetaya şeklinde olabilir.Mesela bana kalırsa uridiuma direk anahtara argeye vermek mantıksız çünkü şimdi bi hesaplama yapıcam saçma gelicek belki ama 1 zeta açmak indirim paketiyle 110 k uri gibi bir miktar olsa zetadan da 50k geliyor npclerle 60k ya zeta açmış gibi oldun ayrıca X-2 de bitirirsen 50aanahtar 100 dosya geliyo 100 dosya alsan indirimlerle falan 20k uri oluyor yaklaşık 50 anahtar almaya da kalksan indirimlerle 50k uri gibi bi miktar oluyo.Yani kısacası 10k uri kardasın bile ayrıca şp tp ucbyi söylemiyorum bile neyse çok uzattım kısacası Havoçlar fullenene kadar Zeta açabilirsin.Sonrasında Kappaya yönelirsin.Ayrıca Kalp uçuş düzenini öneririm.

9. Evet zeta çok karlı bir kapı ama indirim her zaman çekemiyorum dünkü x2 yi değerlendiremwdim hala 2 zeta açık duruyo indirimde var ama açamıyorum daha fazla zeta :/
    Burgu varken açıkcası kasılırken kalp kullancağımı düşünmüyorum şu andaki düzenler yeterli olur bir süre daha heralde

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Zeta yapman daha kazançlı olur fakat şunu belirteyim X2 günlerinde kapı parçalarında inanılmaz bir çıkma zorluğu oluyor o yüzden hafta içi GG ile açmanı öneririm kapıyı X2 günü kapıyı yaparsın.

Apis altın ganimetten çıkar fakat zeus çıkarmak çok zor iştir ben 365.000-370.000 ne verdiydim sinirden.

Zetadan sonra kappa dön sonra ise bir kronos yapıp spartanları fullemek için şema elde edersin sonra full hades dön.

İyi avlar pilot !

Darion26 likes this.
  11. GREED

GREED User

Nası kasıyonuz milyon uriyi?
    Neden bende sadece 3 k var?

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Çünkü sen çoh fakirsin... :cool:

13. GREED

GREED User

Çünküğ ben kasılmaya üşeniyorum

14. _DODGE_

_DODGE_ User

Fakirlikten geminin ağazı kokuyor mert :cool:

Sana uzay baksın :D

Darion26 likes this.
  15. Darion26

Darion26 User

Sen kasılmaya üşenmesen iyi olacak :D ;)

GREED likes this.
  16. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Apis almak için uğraşın biraz.

Günde 10-15 adet korsan sandığı açın hem apis parçası hemde lf4 çıkma şansı yakalarsınız.

İyi forumlar...

17. kardeşim bu oyun azim oyunu azmetmek gerekir ki benim elimde lf3 lü çar vardı bundan yaklaşık 10 ay önce şimdi o çar sıramala vermek yasak mı bilmiyorum ama 35 in üstünde ve kurmay albay çift kapıda 2 -3 zetayla o geemiyi fulleyemezsin 10 havoc çıkana kadar zeta yapıcaksın sonra herkul sonra hadesten lf4 ler fullenir bi yandan geliştirme tabi şimdi çok değişik gemiler çıktı vaktin ve azmin yoksa imkansız

18. Merhabalar kardeşim ben italya 3 oyuncusuyum :D 29 zetada fulledim havoclarımı haftada 200-500k arası uri kasıyorum günde 10 saat ayırman gerekebiliyor bazen 6. ile beraber cubi kesiyoruz sürekli iki kişi günlük 40-120k arası uri geçiyor elime değişken :D ama şunu söylemeliyimki Kutuların yerleri sabit zeta yaptıkca tecrübe kazanıcaksın. ben şuan nerde lf4 nerde cerrah vs vs çıkar baya baya biliyorum obsidyendede ustalaştım :D apisimide dogrudan bi kutuda çıkartmıstım bu 29 zetanın birinide 2200 gg den aşşağı açmadım :D bu kadar net söylüyorum en sonunda kendi havoc taktigimi vs vs de buldum zeus almak istersen zeus gününde anahtar çekiceksin sadece 17-18 parçadan sonra uriyle alırsın , her neyse fazla uzatmiyim bol şans bol zeta bol tecrübe demek.

19. Cevabın için tesekkurler öncelikle
    Spartan ve hades ödülleri ile ilgili bilgim yok konuyu biraz açabilirmisin? Birde şema olayını tabikide

Modum kutuların hepsini aynı günde açmamı onermiyormusunuz?

Herkül ü biraz açarmısınız tek bildiğim droit tasarımı olduğu birde hadesten lf4 düşme % si nedir?
    Zeta evet tecrübe geliştiriyo, cerrahı falan boşverelimde sen bana lf4 ler nerde onu söyle :)))

20. _DODGE_

_DODGE_ User

Spartan droit tasarımı

%10 hasar ve kalkan %15 dp veriyor tüm droitler full olunca.

Kronos kapısını yaparsan montajda üretim şeması geliyor.

Hadesdende spartan için bölünme kristali fazla düşmekte ve LF-4 veriyor grup kapısıdır ama tabi bunları en sona bırak hercülleri fulledikten sonra yap derim.

Thread Status:
Not open for further replies.