1 milyon uriyi eritmek

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by »«●DДЯŁД●»«, Jul 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Çok sağol forumda aramada bulmak zor nedense, hercüller peki hangi kapıdan geliyor birde onun avantajı nedir?

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Hercüller tamamlandığında %20 DP %15 miydi %10 mu tam hatırlamıyorum kalkan veriyordu

Kappa yapınca veriyor.

Dipnot:

Kappa ödüllerinde kesin hercül verme ihitmali yok LF-4 , Multi güçlendirici veya boş çıkma ihtimalleride vardır.

3. Tamamdır çok teşekkürler hercul yani daha çok agresif değilde pasif oyunculara göre sanırsam, ben her zaman vuruşa önem vermişimdir.

4. _DODGE_

_DODGE_ User

Hercül 1. havoc 2. konfide kullanılır.

Bende full hercül havoc var Aegisde full havoc kullanıyorum.

Hercülün benim için pek bir değeri yok Spartan fulleyeceğim şimdi.

5. Spartan için havoc ve hercul zaten fulleneceğinden sıkıntı yoksa 225 bölünme kristali nedir, bende 45 tane olmuş nerden geldi bilmiyorum kapılardan sadece belirli günlerde çıkıyormuş zaten onlada bir kırmızo kutu yapmıştım, bu hadee çok veriyo diye okumuştum bi 100 tane kadar veriyormu? E bide grupla yapılıyo zaten paylaşılır sanırım

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Hadese bende bu hafta başladım spartan şemasını aldıktan sonra.

Güçlü bir grubunuz varsa 8 dakikada bitirebiliyorsunuz kapıyı.

30-25 arasında herkese bölünme kristali vermekte herkese eşit veriyor dağıtmıyor.

En seri kapı hades bu konuda.

7. Kapı parçaşı 45 di sanırım kolay açılır heralde ama 2250 bölünme kristali lazım kabataslak bir hesapla 2250:25=90 hades lazım, gerçi bi süre sonra oyunda yapacak bir şey kalmaz en azından bunun için uğraşabilinir

8. _DODGE_

_DODGE_ User

90 Hades aslında hiç bir şey 500.000-250.000 uridiuma gayet rahat tamamlanabilir.

8 dakika gibi bir sürede max bitirseniz 720 dakika eder bunuda saate bölsek 12 saat eder.

9. Öylede adam bulmak lazım onun içinde, mümknse birde cimri olmayacaklar elit lazım. Yaw o değilde konunun dışına çıkıyoruzde hazır sizi bulmuşkan sormak isterim bu cyborg'un yeteneğinin venomun kinin 2 katı olduğunu öğrendiğimden beri deli oluyorum gemi için, 450 oil olayını yapan adamlar nasıl yaptılar? Klanca yaptık hepimiz 3 5 günde aldık demişti forumda birisi ama nasıl bir klan acaba? Birde sanırım bu oil kapısımıdır uzay yarığımıdır sürekli açıkmıdır

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Payment üzerinden maden için güçlendirici alıp yapıyorlar.

Şahsen ben cyborg kullanmam Aegisden devam ederim cyborgu bir kaç ay sonra obsidiyen veya apocalypse sandıklarında görebiliriz bir kaç ay sonrada başka şekillerde elde edilebilir hale gelebilir bu gemi.

Bu geminin sonuda cerrah gibi olacaktır.

Şu an herkes kullanıyor ve bu geminin hala aşırı orantısız güç barındırdığını ve geminin oyunun dengesini yok ettiğini düşünmekteyim.

11. Cerrah ve pusat evet cyborg ile öldü ama tekillik 2 yeteneği beni çekiyor, oyum dengesi zaten bozulcağı kadar bozulmuş neler neler görüyoruz birde cyborg bozsun çokmu? Zaten dediğiniz gibi ben o gemi için çalışmalara başlayacak düzeye gelene kadar sahip olmak dahada kolaylaşır

12. kardeşim anahtara uri vermek saçmalık inanır mısın ben uriyle aldım ama pişmanım her pazar en az 50 hades dönüyorum buda 400 anahtar demektir 500 k uri gidiyor yaklaşık şimdi anahtar almak mantıklı değil
    şimdi kardeşim sen urinle kutu filan alma ilk önce 10 tane havoç yap sonra herkulerini al ki herkul hafif konfi için çok önemli şahsen ben agırda spartan hafifde herkül kullanıyorum ki en sağlamı bu ama seniin için spartan en son iş herkulleri fulledin mi paso hades dönceksin sen 20-30 tane dön buda 160 -240 arasında anahtar yapar zeus gününde açarsın hem apisi hem zeusu tamamlarsın apis 45 parça olmadan alma uri verme zeusude 30-35 olunca uriyle al sonra lf4 lerin tamamlandımı urinle geliştirme gününde geliştirme yap iş tamamdır

13. _DODGE_

_DODGE_ User

Ölmüyor , çok fazla vuruyor ve venomun 2 katı yeteneği var...

Aegise Rework gelse aslında on numara olur.

14. Cevabın için teşekkürler, valla zeta 2 tane açtım uri kaldı işte bişeyler aldım gerekli olan baktım hala kaldı zetada yapamadım x2 de tekrar açayım beklesin şehir dışına çıktım bende indirim varken hazır diye bi 200 lutu aldım birazda sabırısızlık vardı açıkcası.
    Apis e para vermeyi hiç düşünmüyorum zaten çünk zeus ve lf4 için zaten çok fazla kutu açmam gerekicek illa fullenir uri vermek gereksiz dediğiniz gibi.

Bende oyunu bırakmadan önce vede 1 ay önce tekrar başlayınca solace olmasına rağmen aegisle takılıyodum ama venom alınca aegisi bıraktım dönerim yaratıklarda ama daha seri keserim zaten vuruş az diye düşündüm yoksa bende aegis i baya sevwrim ve rework veya şu hammerclawmıdır nedir onun gibi değilde daha düzgün bir aegisv2 çıksa güzel olur

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Hammerclaw işe yaramaz.

Saturn Aegis konuma beklerim.

16. :) herkül diroit tasarımı gibisi varmı? hepsinden değerli halen.spartandan bile.spartan ağır konfide dp arttırmaya yarar. spartanı hız konfisinde kullanman doğru değil bence.her şartta herkül hız konfisinde daha iyi.tabii ki bu oyunda hasar en önemli olan.ama herkülün spartana olan +%5 dp ve +%5 kalkannin kıymetini karşındaki güveye geçtiğinde anlarsın.avantajdır.spartandaki dp ve kalkan yüzdelerini herkülle aynı tutsalarmış süper olurmuş haliyle.her ne kadar avcı oyuncular hız konfisindeki bu %5 dp açığını hp lf4 lerlele kapatmaya çalışsa da...

17. _DODGE_

_DODGE_ User

Dostum ben Savaşlarda Aegisde full havoc kullanıyorum herkül kullanmıyorum ama herküllü adamı kesiyorum :D

Bu gelirse benim için ne demek biliyor musun ?

Ben yatmam kolay kolay :D

ZamanınEfendisi[TR] likes this.
  18. xxkubixx

xxkubixx User

italya serverinde nasıl iletişim kuruyorsun hocam milletle ?

19. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Hepsini aynı günde açmayın ama 5 kutuda 1 lf4 çıktıysa o gün biraz fazla kutu açın.

İyi forumlar...

20. ingilizce konusarak tabiiki chatta cm bulunmuyor :D tr serverlarındaki gibi anlayacagın kimse karısmıyor neden ingilizce konusuyorsun diye

Thread Status:
Not open for further replies.