1 milyon uriyi eritmek

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by »«●DДЯŁД●»«, Jul 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba Hatay :D şimdi asıl konu anahtarı pek nadir uriyle almısımdır ben burda zeta yapmasını önerdim anahtar için
    lf4 yerlerine gelince her 180 küsür kutuda bir algoritma tekrarlanır bir haritada ortalama 3-4 lf4 yeri bulunur arada beklenmedik yerlerdende çıkabilirki goliath tasarımları + apis +18lf4+ cerrah :D vsvs çıkartmıs tecrübeli biri olarak söylüyorum hemen hemen serverlarda aynı yerdedir İtalya 3 e gelip benimle iletişim kurarsan sabah 08:00-12:00 arası daha ayrıntılı bilgi alabilirsin .Chata herhangi birşey yazman yeterlidir .Bayezid yazarsan globale sürekli takip ediyorum :D

2. Modum öneriniz için teşekkürler, ilk 5 kutuda 1 lf4 çıkmasındanmı bahsediyoruz?
    Italya serverında hesabım yok ne yazıkki? Başka bir şekilde iletişim mümkünmüdür?

3. Forumda özelmesaj kısmıda olsa keske , sosyal ağ vsvs linklerde yasak diye biliyorum :D o yüzden tek yol bu gibi gözüküyor

4. Yokmu özel mesaj kısmı tüh
    Valla benimde aklıma başka bir iletişim kanalı gelmiyor artık tecrübeyle kendimiz öğreneceğiz ama olurda siz paylaşmanın bir yolunu bulursanız valla çok makbule geçer ya ;)

5. Hangi serverdeysen söyle :D klan aç geleyim klandan paylaşırım haberler kısmında :D

6. Oo eyww, tr5 deyim klanı pazar günü açar yazarım sana burdan, şehir dışındayım şu anda bilgisayara erişme imkanım yok

7. Tabiiki :D bekliyorum, ayrıca nasıl erişecegine dair profilimde bi ayrıntı paylaştım ordan mesaj atarsan :D hemen konusabiliriz

8. Valla mesaj attım bi tanesine ama umarım sensindir :D

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Rica ederim.

Gün içerisinde açacağınız ortalama beş kutudan birisininde güzel bir şey çıkarsa çoğu zaman devamı geliyor. :)

İyi forumlar...

10. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

Hocam konuyla hiçbir alakam yok mesajınızı görüp geldimde cerrah sandıktan çıkıyor mu ? Çıkiyorsa özel bir günü var mı ?

11. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Obsidyen ve Apocalypse kutularından çıkıyor.

İyi forumlar...

12. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

Ben varken onlar yoktu :D oyuna ara vermiştimde zahmet olmazsa özet geçebilir misiniz ?

13. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Obsidyen kutuları için buraya,

Apocalypse kutuları için buraya bakabilirsiniz.

Merak ettiğiniz bir şey olursa sormaktan çekinmeyin. :)

İyi forumlar...

14. Merhaba kardeşim içinde cerrah olan kutulara özel esanslar var belli başlı kutularda çıkıyor rastgele herhangi bir haritede bulmanda gerçekten şans dır

Thread Status:
Not open for further replies.