1 nisan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve has11 tarafından 1 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. has11

has11 User

bu piksellenme.... piksel piksel olmuş oyun , şaka galiba ...komik olmayan bir şaka olmuş ,eğer tabi şakaysa :)

2. Aliens

Aliens User

Bende onu merak ediyorum. :D Bu oyun ayarı kullanılarak nasıl oynanabilinir? :D:D:D

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu hakkında buradaki konudan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. Aliens

Aliens User

Nasıl dönüleceğini biliyorum. Sadece kullanılamayacak bir şeyi neden getirdiler onu merak ediyorum. Çünkü oyunu sanki su altından yonuyormuşçasına bir hava katıyor.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zevk meselesi,bazıları sevebilir.

Oyuna getirilen bir değişikliktir.

Kullanıp kullanmamak size kalmış bir konudur.

Keyifli Forumlar.

6. oyunu görünce içimden kusmak geldi. Performansı arttırdığıda yok %90 1 nisan şakası.

7. Aliens

Aliens User

Al benden de o kadar. 5 dakika oynayayım dedim az daha istifra edecektim. Gemim giderken sanki Afrika yerel dansı yapıyor mübarek.

has11 ve GREED bunu beğendi.
  8. M3T4

M3T4 User

cok acik 1 nisan sakasi bu yani bunun baska bir aciklamasi yok arkadaslar :)

9. Merhaba ,

Arkadaşlar her sene farklı şeyler yapıyorlar. Bu sene için böyle bir şey yapmışlar gelecek sene daha farklı bir şey yaparlar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.