1 tane pet 1 tanede alphayla ilgili sorum var arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !BeTeR! tarafından 28 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !BeTeR!

!BeTeR! User

1-)arkadaşlar dün pvp de gördüm pet sanki kamuflajlı gibi görünmüyodu kutu toplluyodu o nasıl oluyo
    2-)arkadaşlar ben alpha kapsıının 34/34 bitirdim kurdum da ana üssün yakınına ama dün enerji basınca bi baktım tekrar alpha sıfırlanmış 1-2 parça tekrardan alpha kapısına koydu onu çözemedim ben zaten kurmuşum neden tekrar kuruyorki ?

2. 1-) Bunu bende garipsiyorum, kamuflajlıyım petim bazen kamuflajdan çıkıyor kutu toplarken, sanırım oyunla ilgili bir şey.
    2-) Kurduğun kapıyı bitirdikten sonra kapı enerjin sıfırlanır şuan sende olduğu gibi, tekrardan gg basman lazım, bence artık alphayı yaptığına göre zeta kapısına yönel onun ödülleri süper. (zeta kapısına gg basmak için galaksi kapılarından zeta sekmesine gelip o şekilde enerji basmalısın)

3. 1) Tam olarak söylemek istediğini anlamadım fakat kutu toplamak için "Otomatik toplayıcı" modülü kullanmanız gerekiyor. Pet sahibinden çok uzaklaşırsa kamu kalkar.

2) Kapıyı yerleştirdiğiniz zaman yeniden inşa etmek için sıfırlanır. Tekrar inşa edip yerleştirirsen diğer kapı yok olur.

4. Merhaba ,

Konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.