1 TL DESTEK KAMPANYASI 3 GÜN DENİP 1 GUN SÜRMESİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..kader.. tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ..kader..

..kader.. User

Sayın admınım forumda 3gun sürecek yazan destek kampanyası neden 1 gun içinde kaldırılıyor çoğu oyuncu kendini ona göre hazırlıyor lütfen bi açıklama bekliyoz.

2. KELES

KELES User

aynen admin biz alamadan kaldırdınız daha 2 gün süresi olmasına rağmen cevap bekliyoruz geri koyun lütfen!

3. 1 TL desteklerde sorun var diyolar Ben almadığımdan bilmiyorum ama bazı oyuncular 1 TL destek alamadığını söylüyor Bu yüzden kaldırılıyor olabilir Sonra düzeltildikten sonra tekrar gelecek

4. titans___

titans___ User

ben 1buçukluk aldımdı da yetmez iyi oluyor da adamlar goli goliye nası kaçıyorlar ben bir şey içirmiyom ramazan diye gemiye millet ne veriyorsa nitro falanmı nası kaçıyor ismi bilinen çok meşhur oyuncular ben you tube da oyunun çok güzel 3d e değil ambarda ekipmana ulaşılabilen videosunu görmüşdüm öyle bir şey varmı descarga diye yazılarak bulunabilir heralde

5. Merhaba ,

Arkadaşlar durumu gerekli yere ilettik şu anda bilgi bekliyoruz. Büyük olasılıkla bir düzeltme yapılır.

İyi forumlar.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Durum ile ilgili düzeltmeler yapılmıştır.Kendi hesabımdada görebiliyorum.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.