1 TL LİK KAMPANYA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 31 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar, bu kampanyadna yaklaşık 20 kere aldım, sadece RSB geldi, ema yok xp desteği yok sadece rsb geldi ne yapıcam

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyundan çıkış yapıp , tekrar giriş yaparak kontrol edin.

Ek olarak Hangarda , Envanteri kontrol ederek , orada var olup olmadığını kontrol edin.

Eğer göremez iseniz , Önce tarayıcı geçmişini temizleyip , tekrar deneyin.

İşe yaramazsa , Ödeme de bir sıkıntı yaşanmış demektir.

İD Numaranız ile Support ' a başvurun

Keyifli Forumlar

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bende 5 liralık aldım rsb geldi ema yok ayrıca destekte sadece 5 saatlik XPBO2 geldi sorun var sisteminizde

4. Merhaba ,

Ema yoksa bu durumu support'a bildirmeniz gerekiyor. Ayrıca XP desteği 20 x 10 = 200 saat'lik gelmiş olması gerekiyor. Şayet genel olarak RSB hariç diğerleri gelmediyse durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

5. zATHENA

zATHENA User

bende de aynı sorun var 1tl lık kampanyadan 2 adet satın aldım ne guclendırıcı nede oduller verıldı.

6. herkezde ayni sorun varmi arastiriliyormus

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar Ödeme ile ilgili yaşadığınız sorunlarda maalesef forum üzerinden bir şey yapamıyoruz.

Bu tür sorunlar ile , Support ilgilenmektedir. Lütfen Support ile irtibat kurunuz.

Yoğunluğa bağlı olarak , 48 Saat içerisinde sizlere dönüş yaparlar.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.