1 Türk Lirası Güçlendiricisi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve balkes_ЯΞSŦ tarafından 7 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1 Türk Lirası Destekleri.

1. Urudıum al bölümüne konulsun.

oy sayısı 3
    42,9%
  2. Etkinlik tekrar çıksın.

oy sayısı 3
    42,9%
  3. Kodla istenildiği zaman alınsın.

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Hiç biri olmasın.

oy sayısı 1
    14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 29 Ocak tarihinde çıkan bu güçlendiriciler yoğun istek gördü fakat bi değişiklik yapıldı önceden aldığımız bu kodları kullanarak dilediğimiz zaman bu destekleri aynı fiyattan alabiliyoduk fakat bu kaldırıldı biz bunun kurallar dışında olduğunu bilmiyoduk tabi bu sebeple aynı şeyin devam edeceğini düşünerek yüklü miktarda aldığımız yada daha sonra alacağımızı düşünerek beklettiğimiz kontürlerimizden yararlanamadık yollayanlarada 1 tl karşılığında 1500 urudıum verildi yani bu konuda çoğu oyuncu mağdur durumda kaldı ben buna çözüm olarak aynı durumun devam etmesine yada tekrardan bu etkinliğin çıkarılmasını veya kesin çözüm olarak bu desteklerin sürekli olarak urudıum al kısmında bulunmasını düşündüm sizlerinde fikrini ve görüşlerini bekliyorum.

2. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bence etkinlik olarak olması daha faydalı olacaktır.

İyi Forumlar.

3. Etkinlik olarak olması daha faydalı evet.

Son düzenlenen: 14 Şubat 2015
  4. Etkinlik olsa daha iyi olabilir çift güçlendirici sonuçta mesela rsb çıktığında olsa harika olabilir ama üzerinde düşünülmesi gerekilen bir fikir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.