1 vs 1 Spectrum? Sentinel?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet dostlar 1 vs 1 de spectrum mu daha iyi yoksa sentinel mi JPA dan tecrübesi olanlar bi yazarsa sevinirim -_-

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak imzanızı lütfen forum kurallarına uygun şekilde 500*200 ebatın da düzenleyiniz.
    Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

3. sentinel bence sen spectrum açınça hasar %50 duşuor adam kaçar 30sn hemn geçer 1 sentinel 2 spectrum 3 diminsher veya solace 4 veonm gelir

4. WolfWar

WolfWar User

1 vs 1 de sentinel tavsiye ederim.

5. tasarım hıkayedir, geminin içi iyi olucak...

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Arkadaşlarımızın da bahsettiği gibi önemli olan tasarım olduğunu sanmıyorum,geminin ekipmanları,geliştirmeleri,LF4 sayısı,ve bunu yanında en önemli unsurlardan olduğunu düşündüğüm oyunculuktur..

iyi Forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

1vs 1 senitnel 3vs1 falan spectrum

8. VΛLVE™

VΛLVE™ User

o öyle değil
    tasarım hikayedir noob ne olursa olsun noob'tur :D

sentinel çok rahat alır :D

9. Tam anlamıyla full bir gemide sentinel fakat geliştirmelerin falan full değilse spectrum öneririm

10. Ekipmanlarım,

10 iris hepsi 16
    10 herkül
    36 lf4 hepsi 16 level
    15 tane kalkan 16 level
    35 arge
    falan filan işte

sentinel yani bu durumda

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gözlemlerime göre JPA ya katılanlar sürekli spectrum kullanmaktalar.

İyi Forumlar

12. Öyle de ben bir çok final seyrettim finaldekilerin çoğu sentinel kullanıyor

13. sende ful gemi var uzun zamandır oynuyon demektir bu,hangisi daha iyi bilmen lazım bide 36 lf4 yapmışsın hiçmi kutudan cıkmadı tasarım...

14. tasarımların hepsi var zaten dostum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.